Бізнес, який хоче виготовляти копчені страви, повинен використовувати не тільки якісну сировину, а й користуватися спеціальним професійним обладнанням. Універсальні пристрої допоможуть приготувати продукт методом гарячого або холодного копчення, достатньо просто уважно вивчити інструкцію користування та довіритися компетентності кухаря. Прочитати більше інформаціі на сайті виробника, де вказані основні характеристики коптильних апаратів та специфіка їх використання.

Принцип роботи агрегату

Залежно від того, який метод копчення обрав кухар для приготування, є декілька технік приготування страви. Сучасне обладнання здатні поєднати гарячий та сухий метод, що допомагає зекономити кошти на купівлі приладів різних типів, а також зберегти вільне місце в приміщенні.

Під час гарячого способу сировину вішають або кладуть на решітку, а внизу розміщують вугілля та різні горючі матеріали. Після того, як продукти підготували, то апарат підпалюють та надійно закривають пристрій. Час копчення залежить від типу сировини, а також її кількості. Холодний метод відрізняється тим, що за допомогою диму їжа втрачає активність негативних компонентів, та набуває копчені властивості. Суттєвим є різниця у часі приготування: м’ясо коптиться протягом 40 хвилин гарячим, та 8-10 годин холодним.

Залежно від того, де буде використовуватися установка, можна придбати обладнання для побутового або професійного використання. Різниця між ними у тому, що перший вид має менші габарити, оскільки розрахований не невелику кількість продукції. Під час купівлі важливо враховувати цей факт, а також інші характеристики пристрою, зокрема матеріали виготовлення. Якщо підприємець вагається з вибором, то варто звернутися за допомогою до професіонала.

Особливості коптилень від Drevos

Бренд відомий завдяки виробництву коптильних апаратів та аксесуарів до них для бізнесу. Під час конструювання увагу приділяють функціональності виробу, а також якості готового продукту. Щоб обладнання довго послугувало замовнику, використовують тільки надійну сировину. Апарат для професійного використання дозволяє самостійно обирати тип копчення або в’ялення, а також контролювати температуру приготування.

У продажі можна знайти моделі від 50 до 100 кг завантаження їжі за один раз. До кожного товару покупець отримує гарантію якості задля впевненості у доброчесності бренду, та рівня виготовленого приладдя.