Отримати годинник в подарунок — це дуже погана прикмета… Принаймні, саме так вважали наші діди-прадіди, які вочевидь дійсно мали на це певні причини. Та в сучасну епоху діджитал-технологій наручний годинник жіночий, презентований на день народження чи іншу подію, — це просто приємна дрібничка та ознака гарного ставлення близької людини. Тож як краще підібрати «володаря часу», зокрема для коханої дівчини, та не піддатись на повір’я, прикмети та інші страшилки?

LVrVFBLyxTP-G-ZDqkvYXYZo9MzblLAyWanyaiLcUoh7e-xhWBx-6vbq8GMGsZTp4AKBWbDTDmOAidF835OMM0pR5EaZsWyQcm72Bz-XiDaAqAcDcIP_tNa5w2Gu19u0KjpkAj3JSXl5YNyPh6RoqbZxMDoGq_RVpGdal2r6_TGZn6Hn_k_Di7dpwxIxgA

Визначення недоречних подарунків

В ідеалі кохані мають знати все одне про одного, тому тема можливих та неприйнятних подарунків повинна обговорюватись заздалегідь. Це дасть змогу дізнатись про речі, які кохана людина не хотіла б отримати в жодному разі. 

Крім наручних годинників для дівчат вважається погано дарувати ножі, ножиці, хусточки, столові сервізи, голки та спиці.

Не завжди небажання отримати часомір в подарунок пов’язане із прикметами чи забобонами. Іноді якісь неприємні спогади не дозволяють прийняти подібний презент з радістю. Тому якщо кохана навідріз відмовляється від годинника, не варто наполягати на цьому, щоб не зіпсувати відносини.

Дарувати жіночий наручний годинник найкраще в тому випадку, коли людина сама про це попросила. Тоді є гарантія, що презент буде прийнятий без забобонів і ним точно будуть задоволені.

Що робити, якщо подарунок не приймають через стереотипи?

Перш за все не потрібно нічого нікому нав’язувати, але варто попередньо дізнатись, чи буде прийнятий такий презент, як годинник наручний жіночий. Якщо ж прийшлось зіткнутись з неприйняттям, то у боротьбі зі стереотипами найкраще допомагає їх розвінчування:

  • Дарувати другові годинник не можна, адже тоді дружбі — кінець. Насправді є дуже багато випадків, коли часомір чи інша річ, подарована від щирого серця, врятувала свого власника. Тому справжній дружбі годинник аж ніяк не стане на перешкоді.
  • Подарований годинник буде своїм «тік-так» відраховувати залишок днів. Подібне особливо актуальне для людей в похилому віці. Але в таких випадках можна просто вибрати модель без механічної середини, тобто електронний. Подібні годинники жіночі Касіо виробляються у великому асортименті, тому підбір найкращого варіанта не стане проблемою.
  • Зупинка годинника призведе до втрати (чогось чи когось). Напевно, це найсильніший аргумент, який можуть навести проти дарування годинників. Але якщо вдуматись, якби це було правдою, світ давно перестав би існувати, адже кожну секунду десь на планеті зупиняється той чи інший годинник. Тому не варто вигадувати собі зайвих страхів, яких і без того на сьогодні вистачає.

Корисні лайфхаки при даруванні годинника

В медицині є жартівлива приказка, що всі хвороби від нервування. Трохи перефразувавши можна сказати, що у випадку з годинником і подібними йому “неприйнятними дарунками” все починається з думок. Якщо людина запевнить себе, що відбудеться погане чи добре, то так і буде. Тому якщо хочеться купити жіночий наручний годинник в подарунок, то варто придумати позитивну відмовку, якою можна буде перевершити стереотип чи забобону. Наприклад:

  • Годинник насправді є календарем, особливо якщо в нього влаштована подібна функція.
  • Годинникова стрілка відраховує не час, а кількість мудрості, яка приходить до власника годинника.
  • За годинник можна дати символічну плату, що автоматично ніби нівелює будь-який негатив.

Отож, щоб мати хороше життя, варто позитивно мислити і не створювати собі негараздів там, де їх немає.