Трейдери та майнери завжди уважно стежать за тим, як змінюються ціни на цифрові активи на ринку. Найзручніше використовувати для цього зручний калькулятор криптовалюти. Йдеться про онлайн сервіс для розрахунку кількості однієї крипти щодо інших цифрових активів або фіатів. Коли необхідно дізнатися, скільки активу можна купити за долари чи інші гроші, допоможе калькулятор біткоїна. Сервіс може відстежити миттєвий онлайн курс різної крипти, а також інших національних валют світу. Курси національної валюти щодня встановлює Європейський національний банк. WhiteBIT конвертер використовує цю інформацію з офіційних джерел.

Як калькулятор допомагає виконати обмін криптовалют

Мета валютного конвертера одна – показувати співвідношення різних видів цифрових грошей щодо один одного. Майнери без цієї інформації жити не зможуть. Їм потрібно знати, скільки фіатних грошей вони виручать, а для цього конвертують біткоїни, що здобуті, в долари, гривні, євро. Допомагає їм у цьому калькулятор криптовалюти. Трейдери та інвестори такий сервіс сприймають як порадника, що допомагає визначитись зі стратегією роботи з криптою. Наш конвертер криптовалют дозволяє розрахувати рентабельність вкладень.

У чому вигода використання калькулятора біткоїнів:

  • безплатна функція;
  • можна дізнатися вартість будь-якої криптомонети, у тому числі біткоїнів;
  • зручність використання;
  • інтуїтивно все зрозуміло;
  • моментальна конвертація;
  • зручний інтерфейс.

Якщо хочете дізнатися про курс однієї крипти щодо іншої, потрібно ввести їх назви у спеціальні віконця калькулятора біткоїна. Потім натиснути кнопку калькуляції. Щоб з'ясувати зворотний курс, змінюєте їх місце розташування один за одним за допомогою спеціальної кнопки. Ще калькулятори дають можливість конвертувати активи за вже готовими валютними парами.

Як калькулятор біткоїна визначає курс

Щохвилини сервіс калькулятор синхронізується з основними біржами криптовалют. Для актуальності даних використовують єдине систематизоване АРІ. Цифрові активи відрізняються волатильністю. Бажано перевіряти ще раз показник безпосередньо перед транзакцією, якщо хочеться на WhiteBIT обміняти біткоїни. Адже переклад може виявитися невигідним, у цьому випадку конвертацію відкладають до найкращих часів.

Для чого використовують конвертер криптовалют:

  1. Допомагає вибрати криптовалюту для інвестування. Дуже зручно для трейдерів-початківців, які ще не визначилися, які коіни купити. Відмінності активів, що стоять, у переліку калькулятора. Найчастіше публікують популярну та вигідну крипту.
  2. Для порівняння котирувань монет. Аналізувати графіки торгових пар – це час. Адже торговці мають постійно перемикатися між різними активами. А завдяки програмі можна швидко оцінити співвідношення котирувань кількох коін одночасно.
  3. Перевіряють дані криптобірж чи обмінних пунктів. Курси автоматично оновлюються. Відвідувачі самі звіряють дані на сайті та ціни, які публікуються платформами, обмінними пунктами. У результаті вони переконуються, що угоду проведуть за актуальною ринковою вартістю.
  4. Розраховують пропорції обміну. Якщо хочеться придбати фіксований обсяг біткоїнів або знати точну суму для перекладу, зручніше з'ясувати її автоматично.

Наш конвертер криптовалют дозволяє позбавитися ручних розрахунків і відстежувати котирування. Оновлюються дані дуже швидко. Завдяки сервісу калькулятор криптовалюти можна відразу розрахувати суму, яка потрібна для конвертації однієї крипти в іншу. Програма не може вказати хибні дані.

Що таке біржа криптовалюти

Спеціальні платформи, які пропонують користувачам криптомереж найширший набір функцій і зокрема обмін криптовалют, називають біржами. На біржах монети обмінюються між собою або відбувається обмін на фіатні гроші. Крипта купується і продається, а трейдери заробляють на різниці курсів. Наша біржа криптовалюти дає учасникам більше можливостей, ніж обмінний пункт, якщо розглядати функціонал та вигоду.

Біржові криптовалютні послуги поділяються на: ті, де можна міняти цифрові гроші на національну та світову валюту; ті, які дозволяють конвертувати віртуальні монети друг з одним; ті, які змінюють саме біткоіни. Сьогодні криптовалютна біржа може відрізнятися від інших таких самих бірж функціональними можливостями: розміром комісії, необхідністю або відсутністю верифікації, вибором віртуальних монет, особливостями виведення, рівнем безпеки, додатковими функціями, обсягом торгів, варіантами введення-виведення.