Футболка з натуральної дихаючої тканини – універсальна річ жіночого гардероба, попит на який дещо збільшується з настанням спекотного сезону. Компанія «Rebekka» пропонує власникам роздрібних магазинів та бутіків купити жіночі футболки оптом за найвигіднішими цінами прямого постачання.

Асортимент каталогу

У каталозі нашого сайту представлені футболки жіночі оптом від виробника. Легко замовити:

1. Кольорові та однотонні футболки з V-подібним та напівкруглим вирізом горловини для жінок різного віку та комплекції від мініатюрних до баталів. Моделі з довгими та короткими рукавами чудово поєднуються з шортами, штанами, бриджами та спідницями.

2. Особливо зручні в літню спеку моделі оверсайз.

3. Жіночі майки з принтами та оригінальним декором ідеальний варіант для пляжного відпочинку, заміських прогулянок та занять спортом. Вони не сковують рухів, а трикотаж з додаванням еластичних синтетичних ниток має стрейчовий підтримувальний ефект. Є моделі з вирізом у вигляді кольє, з бретелями, що перехрещуються, зі шнурівкою на спині й жіночі варіанти борцівок.

4. Здатні замінити сукні та туніки подовжені жіночі футболки опт.

5. Фірмові футболки з оригінальними, інколи ж і провокаційними принтами.

6. Майже повністю відкриваючи живіт, кроп-топ футболки — найкращий захист від спеки. Увага ці вироби вимагають грамотного підходу у створенні ансамблів, шорти, штани або спідниця мають бути із завищеною талією. Саме таке поєднання виглядає стильно та гармонійно. Молодим дівчатам вдається елегантно поєднувати кроп-топ із рваними джинсами, трохи приспущеними на стегна. Вашу спокусливість може максимально підкреслити кроп-топ з довгими рукавами доповнений спідницею з тканини, що струменить або штанами палаццо, а елегантне взуття на високому підборі стане завершальним акордом у створенні ідеального образу. Підвищений попит мають жіночі футболки вільного крою градієнтного забарвлення з асиметричним вирізом горловини, з мереживом та паєтками. Всі вироби каталогу входять до топ модних новинок сезону. 

Пропонуємо купити жіночі футболки оптом з якісного екологічно чистого трикотажу, що не викликає алергії. Речі легко переносять ручне та машинне прання, не деформуються і не утворюють катишки на поверхні в процесі носіння. Вибирайте ексклюзивні моделі для легкої зміни образів та збереження привабливості у будь-яких обставинах.