Вибір ідеальної весільної сукні тут, безумовно, є одним із найважливіших елементів передвесільної підготовки. Як знайти сукню серед доступних стилів і матеріалів, щоб дійсно обрати модель, яка відповідає очікуванням? В даному матеріалі зібрані найголовніші поради з сайту nataliya-vilchuk.com.ua для майбутніх наречених.

Весільні сукні 2022: найгарячіші тренди, які потрібно знати

Вже кілька років весільна індустрія дивує наречених оригінальними ідеями та багатством різноманітних стилів. У колекціях 2022 року весільні сукні часто мають довгі рукава – ця тенденція добре простежується у весільній моді вже декілька сезонів. Рукава надають сукні благородний вигляд, що особливо цінується любителями ретро-моди. Пухкі, мереживні, тюлеві - варіантів рукавів цього року буде вдосталь. Використання тонких матеріалів дозволяє підібрати весільну сукню з рукавами, навіть якщо ваше весілля заплановане на літо.

В цілому серед багатьох критеріїв, нареченим необхідно визначити найголовніше:

  • колір сукні;
  • її довжину та загальний силует;
  • матеріал з якого вона має бути.

Розуміння цих факторів дозволить скоротити вибір та обирати з найбільш наближених до бажаного варіанту. Проте не варто нехтувати порадами консультантів в салонах чи магазинах, фахівці розуміються на тому, що підходить нареченій з огляду на її параметри та з урахуванням існуючих тенденцій.

Наймодніші весільні сукні 2022 року

Фатин – це матеріал, який асоціюється переважно з низом весільних суконь. Останнім часом він все частіше присутній у верхніх частинах весільних суконь. Верх суконь з фатину часто додатково прикрашають ажурними аплікаціями. Повітряні шари спідниці з фатину надають всьому платтю легкий характер. Все більше наречених, особливо тих, хто збирається заміж в літні місяці обирають комплекти-двійки замість традиційної сукні. Спідниця + короткий топ чи боді - це поєднання, яке гарантує оригінальний, але в той же час дуже привабливий ефект.

Не лише білий колір

Весільні сукні різних кольорів вже не вперше з'являються в колекціях багатьох дизайнерів. Пастельно-рожевий, голубо-сірий, бежевий, але також набагато більш сміливі червоний і навіть чорний - є багато варіантів. Різнобарвне плаття - відмінний спосіб виділитися та запам’ятатися. Ця пропозиція підійде майбутнім нареченим, які не люблять білий колір чи вважають, що він їм не підходить.