Антикафе -це місце, де усі знайдуть чим зайнятись та із користю проведуть свій вільний час. Це незвичайне кафе, де Ви оплачуєте тільки за час перебування та насолоджуєтесь атмосферою та різними смачними смаколиками безплатно.
Перш за все, це альтернатива для студентів, яким потрібний доступ до інтернету та місце, де посидіт. Також, це місце підходить для людей, у яких робочий процес залежить від комп’ютера та доступу до інтернету. У більшості випадків - це ідеальний варіант для Ваших зустрічей. Антикафе цікаве не лише своєю атмосферою, але й тим, що тут ви
зможете пограти у різноманітні настільні ігри, комп’ютерні ігри. Позмагатись із своїми друзями на ігрових приставках.
Трішки напишемо про історію виникнення антикафе: Поняття «антикафе» вперше виникло на початку 2012 року. Так назвали свій вид діяльності засновники антикафе «Метелики». Існує безліч варіантів назв цього виду діяльності: «коворкінг», «тайм-кафе», «кав'ярня-тайм», «клуб тайм» а також приватні висловлювання. Проте, засновником закладів з погодинною оплатою є росіянин Іван Мітін. Його заклад «Будинок на дереві» дуже швидко набрав великої популярності. Ідея проекту полягала в тому, щоб запропонувати всім бажаючим розподілити між собою витрати, необхідні на підтримку проекту.
Рік після відкриття закладу було прийнято рішення відкрити ще один, однак висока орендна ціна
нового приміщення не давала такої можливості, тому Іван Мітін придумав оригінальний спосіб
оплати, запропонувавши кожному платити рубль в хвилину. Так восени у 2011 році виникло перше
анти-кафе “Циферблат”.
Анти-кафе за своєю природою місце, де кожна людина відчує себе комфортно. Ви можете побути у затишній атмосфері за низькими цінами, плюс зможете корисно провести свій вільний час. Досить часто анти-кафе використовують для організації різноманітних конференцій, ділових та професійних зустрічей.
Пориньте у світ розваг, комфорту та хорошого настрою у анти-кафе Вашого міста. Проведіть зустріч однокласників, одногрупників у анти-кафе і Ви не пошкодуєте про такий вибір. Зустріньтесь із своїми найкращими друзями та пориньте з головою у настільні ігри, де кожен з Вас покаже свою кмітливість. Прийдіть та попийте доброї кави із людиною, яку Ви вже давно не бачили. …Ось для чого створені анти-кафе, щоб кожна людина почувала себе зручно і могла добре відпочити наодинці або із друзями.