СПА готелі стали модним трендом останніх років. Адже вони пропонують все, що потрібне для здорового способу життя. А СПА незамінний у догляді за власним тілом і особливо ефективний у курортній місцевості. Ознайомитися з усіма перевагами відпочинку в ексклюзивному готелі Raymond ви можете на сайті raymond-hotel.com!

Інформація про SPA

SPA з латинського означає Sanus Per Aquam, що перекладається як здоров'я за допомогою води. Слово «спа» вперше було використано ще за часів Стародавньої Греції та Риму для опису природних термальних джерел. Вважалося, що ці місця для купання та відпочинку приносять користь здоров'ю та благополуччю людини. І в цьому сенсі на сьогоднішній день мало що змінилося. Чи не правда? З самого перекладу та історії використання видно, що термін SPA у своїй основі охоплює широкий спектр послуг, починаючи від простого купання в басейні та закінчуючи медичним оглядом після банних процедур. Все це буде СПА, тому що ми впливаємо на здоров'я за допомогою води.

Дізнатися все про проведення процедури вакуумної мікродермабразіі в ексклюзивному готелі Raymond ви можете за посиланням raymond-hotel.com/vacuum-microdermabrasion!

До SPA також відносяться ті процедури, з якими стикався кожен. Вони включають догляд за обличчям, масаж і послуги салонів краси, такі як манікюр, педикюр, маски для обличчя і т.п. Загалом, спа процедури - це ті, які ви знайдете на кожному кутку у великих мегаполісах. У середньому процедури денного СПА займають від 30 хвилин до кількох годин. Такі процедури можуть бути доступні також у готелях, де гості можуть не виходячи з готелю наводити «красу» і доглядати за шкірою. Пройшовши за посиланням raymond-hotel.com/ultrasonic-peeling, ви зможете ознайомитися з перевагами ультразвукового пілінгу в Трускавці, замовити який ви можете в ексклюзивному готелі Raymond!

SPA-готель. Особливості

У SPA-готелі обов'язково мають бути:

 - терми,

 - зона релаксу,

 - гімнастичний зал,

 - фітобар та басейн.

У лазнях потрібно добре прогрітися та підготувати організм для наступних процедур. Найкраще для цих цілей підходить римська лазня або турецький хамам. Тут тепле каміння, вологе повітря та пінний масаж.

Для фізичних вправ потрібна окрема зала. Адже фітнес-заняття під час відпочинку бажано не припиняти. Тут має бути мінімум універсальних тренажерів та місце для каремату. Ну і бар, де можна випити улюблені соки фреш, фіточай та замовити дієтичне меню.