Вибір правильного взуття для чоловіків на сайті Хаді - це не тільки зовнішній вигляд. Правильна модель вплине на тепловий комфорт, а також на здоров’я користувача. Потрібно пам'ятати, що навіть дуже коротка прогулянка в промоклому взутті може закінчитися серйозною застудою. Тому ми підготували для вас статтю, в якій підкажемо, на що варто звернути увагу, купуючи взуття для чоловіків.

Чоловіче зимове взуття, або який буде правильний крій

Важливим фактором є правильний крій. Взимку рекомендується купувати дитяче взуття у магазині Hadi вище щиколотки. Це важливо, тому що таке рішення ефективно запобігає потраплянню води або снігу всередину взуття. Більше того, високий верх також робить щиколотку жорсткішою.

Чоловічі зимові черевики, який матеріал підійде для зимових днів?

Чудовим рішенням стануть чоловічі зимові черевики зі шкіри зерна. Завдяки цьому взуття буде міцним і прослужить багато сезонів. Крім того, шкіра є дуже елегантним матеріалом, який з часом набуває додаткових переваг. Обов'язково зверніть увагу і на підошву. В цьому випадку краще буде працювати з гумою або якісним пластиком. Це пояснюється тим, що шкіра в цьому випадку може виявитися занадто ніжною для снігу, солі або піску.

Чоловіче зимове взуття, або що варто знати про утеплення?

Чоловічі зимові черевики також повинні мати утеплювач у вигляді устілки зі штучного хутра або повсті. Завдяки цьому ви забезпечите собі додатковий тепловий комфорт, тим більше, що зима в Україні останнім часом не балує. Однак тут є одне важливе правило. Таке взуття необхідно регулярно сушити, хоча б по кілька годин. Тому фахівці рекомендують мати не одну пару чоловічих зимових черевиків. Завдяки цьому ви можете носити моделі по черзі, краще піклуватися про своє здоров'я та комфорт.

Чоловіче шкіряне зимове взуття, або якого кольору вибрати?

Функціональність і тепловий комфорт є надзвичайно важливими питаннями, але не варто забувати про дизайн, малюнок і колір. Взуття також має подобатися і відповідати стилю, який ви представляєте. Найпопулярнішими кольорами, які вибирають чоловіки, є класичний чорний і коричневий. Це тому, що вони не тільки елегантні, але й підходять до багатьох комплектів одягу. Таке взуття можна з успіхом надіти на роботу, на ділову зустріч, а також на побачення або зустріч з друзями.

Однак іноді варто відмовитися від старих звичок і вибрати щось зовсім інше. Гірчичний, бордовий, темно-синій, зелений і багато іншого стануть відмінним рішенням, коли мова йде про чоловічому зимовому взутті. Цікаве взуття для чоловіків на зиму можна знайти в магазині www.hadi.ua. Різноманітність пропозиції дозволить легко вибрати ідеальну модель, яка буде оптимально відповідати вашим очікуванням.