Плануючи подорож, ми часто шукаємо дорожню сумку, яка буде елегантною та зручною. Також вона має бути місткою та зручною для транспортування. На щастя, на https://bagstyle.com.ua/g5046525-sumki-kozhanye-dorozhnye величезний вибір дорожніх сумок і серед них ми можемо вибрати ту, що максимально відповідає нашим очікуванням.

Дорожні сумки ідеально підходять як для ручної поклажі, так і для поїздки на вихідні. Сучасні сумки для поїздок на вихідні та більш тривалих відпусток - це елегантні аксесуари, які чудово доповнять стиль. Звісно, жінка візьме іншу сумку, а чоловік – іншу. Жінки віддають перевагу більш легким рішенням, тому що вони більш стрункі. Чоловік цінує зручність та простоту. Звідси така різноманітність і сьогодні кілька слів про дорожні сумки з натуральної шкіри для чоловіків та жінок.

Жіноча та чоловіча шкіряна дорожня сумка

Дорожні сумки виготовлені зі шкіри буйволу найвищої якості, яка була вироблена традиційним способом (хромово-рослинним методом) для забезпечення кращої водостійкості. Завдяки використанню натуральної сировини, такої як індиго, та природних методів сушіння на сонці шкіра набувала шляхетності та незвичайної чарівності.

Шкіряні дорожні сумки які можна купити на bagstyle.com.ua також мають дві невеликі нашивні кишені спереду, завдяки яким доступ до найнеобхідніших дрібниць знаходиться буквально на кінчиках ваших пальців. Тверда якість виготовлення забезпечує його виняткову зручність у використанні. Додатково сумка оснащена плечовим ременем та зручними ручками. Завдяки цьому кожен чоловік може вибрати спосіб застосування. Її дуже зручно транспортувати, а завдяки своїй формі вона не займає багато місця. Легко покласти в шафку для пасажирів у літаку або на полицю у поїзді. Шкіра не зістарена фабрикою, але є чудовим зразком вінтажного стилю, тому що шкіра природно старіє, що додає шляхетності. Ідеальний дорожній аксесуар для елегантного чоловіка. Ідеально підходить як для ділової подорожі, так і для подорожі на вихідні.

Темно-коричнева дорожня сумка зі шкіри

І чоловіки, і жінки очікують від шкіряної дорожньої сумки елегантності та зручної форми. Навіть під час подорожі ми хочемо, щоби нас бачили унікальним чином. Тому сумка Франція Katana, модель із магазину bagstyle.com.ua, безперечно, стане гарною пропозицією для поїздки вихідного дня. Це дуже міцна сумка, виготовлена з особливою ретельністю з натуральної шкіри. Ідеально підходить як для подорожі, так і для короткої подорожі на вихідні. Вона виготовлена зі шкіри буйволу найвищої якості 1,5 мм!, темно-коричневого кольору. Дуже зручна форма надає їй універсальної форми і робить її ідеальним компаньйоном для кожної жінки та чоловіка, які цінують вінтажний стиль.