Якщо ви шукаєте недорогі, але якісні юридичні послуги, вважайте, що ви їх знайшли. Ми спеціалізуємося на цивільних та кримінальних справах. Будь-яке запитання щодо послуг ви можете поставити в онлайн чаті. В нас абсолютно прийнятні ціни. Ми досвідчені адвокати, які працюють у юридичній сфері вже понад десять років. Ви можете отримати по телефону коротку юридичну консультацію або записатися на прийом до адвоката.

Ми спеціалізуємося на кредитних спорах, спорах з ДТП, кримінальних провадженнях, цивільних та господарських судових спорах, сімейних справах. Надаємо послуги адвоката у суді, у переговорах із банками, послуги захисника у кримінальних справах та адміністративних правопорушеннях за 130 ст.

Які юридичні послуги ми надаємо?

Кредитні суперечки
Пропонуємо юридичні послуги у сфері кредитних правовідносин, зокрема щодо представництва інтересів юридичних та фізичних осіб у судових справах із банками. Ми є провідними фахівцями у сфері банківського права. Фахівці нашої юридичної компанії об'єднання мають великий досвід судових спорів з банківськими установами, судовою практикою в даній сфері та у сфері оскарження та визнання недійсними кредитних договорів, договорів поруки чи іпотеки. Банківські установи у своєму підпорядкуванні утримують кілька відділів кваліфікованих юристів, тому судова суперечка з банком без залучення зі свого боку юридично грамотного фахівця у сфері банків є апріорі програшною. Пропонуємо такі послуги:
1) участь у судових справах за позовом банку, підготовка та подання до суду юридично обґрунтованих заперечень на позов;
2) перегляд та скасування заочних рішень суду;
3) зняття арештів із усього майна у зв'язку з переглядом заочного рішення суду;
4) оскарження кредитних договорів;
5) оскарження договорів поруки, іпотеки та інших договорів забезпечення;
6) оскарження та скасування виконавчих написів;
7) оскарження досудових способів звернення стягнення, таких як прийняття банком у власність заставного майна та самостійний продаж даного майна третій особі покупцю;
8) оскарження підвищення банком у односторонньому порядку відсоткової ставки;
9) оскарження нарахованої пені, штрафів, комісій та інших штрафних санкцій;
10) часткове визнання недійсним певних пунктів кредитного договору та договорів забезпечення;
11) оскарження передачі кредитного портфеля колекторам та іншим факторинговим компаніям.

Земельні суперечки
Земельні ділянки завжди були досить цінним майном. Відповідно до законодавства України, права власника землі має захищати держава, проте на практиці без кваліфікованої юридичної допомоги досить складно вирішити будь-яку земельну суперечку. Наша юридична компанія має значний досвід у земельних питаннях і допоможе вам вирішити навіть найскладнішу суперечку щодо права на земельну ділянку. Особливо перед вчиненням будь-яких угод щодо відчуження або придбання земельних ділянок необхідно отримати юридичну консультацію для того, щоб надалі уникнути незаконних дій з боку третіх осіб щодо оскарження зазначених правочинів, іншого неправомірного заволодіння земельною ділянкою, а також виникнення податкових боргів. Наші співробітники зможуть вам надати юридичну консультацію щодо чинного законодавства, переліку необхідних документів для здійснення відчуження чи придбання землі, або іншого переоформлення, пояснять всю процедуру, підготують необхідні документи, допоможуть здати землю в оренду. Також допоможемо у спорах, що виникають при визначенні меж земельної ділянки, визнанні права власності, поділу землі між кількома особами, визнанні недійсними договорів, актів, встановленні сервітутів у сфері приватизації, визнанні права на довгострокове користування земельною ділянкою, усуненні перешкод у користуванні землею, оскарженні дій чи бездіяльності органів місцевого самоврядування, наслідування права на землю, а також інших земельних спорах. Ми гарантуємо ретельний юридичний аналіз наданого клієнтом пакету документів, розробку стратегії подальших юридичних дій, оцінку варіантів успішності юридичних дій, досудове врегулювання спорів, підготовку та подання позову до суду, судове представництво інтересів клієнта, а також представництво інтересів клієнта в органах державної виконавчої служби на стадії примусового виконання рішення.

Юридична компанія RIYAKO&PARTNERS https://riyako.com.ua/ua/ надає правові консультації, готуємо та надсилаємо на адресу роботодавця претензії, беремо участь у переговорах про добровільне врегулювання сторонами трудового спору, аналізуємо надані сторонами документи, готуємо та подаємо судові позови, беремо участь у судових засіданнях, отримуємо рішення судів, виконавчі документи.