oLJvk08TftZD2PVum_qqvUXmp9N6xyO93uayFcPWEMKiBJnt2pbekAOstaeBmTug8t1NMzlscR3AfW52Rw5E-cUo1dRCDRvE6W5jJzOj6rHB6XJgv6beAsPKtPzEqU0TixgYD-Z17gaY4tEUIQ

Зануритися глибше у радощі анального сексу досить легко. Варто лише використовувати спеціальні іграшки, які приємно здивують своїми можливостями та вмінням подарувати нові відчуття. А про те, чому краще не звертати увагу на великі анальні пробки для першого проникнення, і які точно не підійдуть новачкам, ми розповімо нижче.

Які анальні пробки точно не підійдуть для першого разу

Не тільки велика анальна пробка не рекомендується використовувати новачкам, у яких раніше не було подібного досвіду, але й ще кілька моделей, що викликають дискомфорт та підходять лише для профі.

Металеві

8IwqINljSRAFCTbv9PI8zDZdMnzaBIyzNdVZw0z_4FFxekGc4JXqHEmvqT3BtocWPl-wg32MiqGJxRfP_yiXFOQe6vUCtjp_sb5yuXMgDwvimh4VE7JRYg0iMU7NN0FXg8v5n8gkQ19AcFlBpQ

Першою у цьому стоп-списку опинилась пробка з такого матеріалу, як метал. І не тому, що металеві вироби не варто купувати зовсім – їх рекомендують дівчатам з досвідом. Вся справа у вазі: завдяки особливостям конструкції та лиття, пробка може не мати відчутних габаритів, але при цьому мати велику вагу. Відчуття тяжкості – запорука яскравого оргазму під час анальної стимуляції, але для першого разу, враховуючи нерозтягнуті м'язи, не підходить.

З широкою основою

Xgdf8oyCuuVBajnEhDIGnQp19QC8CFO6EVBI40Qodyk1esraILPnekByrEJ__DGr0HtSObiZJdBQ-d-DjxYVv7USmQfTAHRDN9eSN6r9kom8MPo2MQiFnUauhVLfJJ_Bqf2Cd_f1DaJT6f70Vw

Анальна пробка, що має широку основу – справжня улюблениця у тих, хто практикує різні види сексу. Головна її перевага якраз у можливості бути одночасно іграшкою і для аналу, і для вагінального проникнення.

Але чому краще не використовувати її під час першого досвіду? Відповідь ховається у габаритах іграшки. Для першого досвіду краще обирати менші вироби і перед їх введенням ретельно підготуватися, розтягнути м'язи, щоб уникнути дискомфорту. Проникнення великої анальної пробки з широкою основою може бути навіть болісним, тому на такі вироби краще не дивитися.

З вібрацією

tn_JqcMdZfAvvArUcRjD3BvCMbIpR4tEoF8NkLuWvmSomeG3ESonoBf56OXTZnQJgjdBt7Z16W64R6IKNKhvOen2Yr8AOrS7sT1AlwlCMpdLYUF34PYQBn8xyTDWq40iezDXyduR5Pfo4mp8Bw

Вібровідгук є одним із найчуттєвіших та найпопулярніших ефектів у секс-іграшках. І не дарма, адже стимуляція за допомогою вібрації зачіпає ніжні стінки ануса, тим самим додаючи яскравих відчуттів.

Але чому це не варіант для першого досвіду? Саме через наявність режиму вібрації, яка може бути приємною далеко не кожному. До того ж, вперше використовуючи іграшку для анусу, варто звернути увагу на зручність та безпеку, і лише потім, коли м'язи будуть готові до проникнення чогось більш істотного, залучати сучасні гаджети для швидких оргазмів.

Для фістингу

BjbMixsi01uEGOSUo6CXr1YJdVUc6vU0Za-gtXxWbLgsuxDS8ittuxy_v4-V8Gs2Vh0EuDmOWcCsH29Hc9WiQexhygFuxY27fC2NT4gRyZJetn06VH1Sbf1c8x9a4p4QU_oIZZD41IiE2TlW7A

Великі анальні пробки виглядають збудливо і дуже привабливо на вітрині будь-якого секс-шопу. І в цьому криється головна проблема, тому що в основному чоловіки є покупцями таких пристроїв, сподіваючись потішити свою другу половинку.

Тут варто розвіяти ще один міф, який можна почути від чоловіків. Навіть якщо дівчині подобаються більші та апетитніші розміри при вагінальному сексі, це не означає, що їй сподобається те саме при анальному проникненні! Тому іграшки для фістингу, які мають великі розміри і підходять для застосування у цій хвилюючій практиці, краще відкласти на потім.

Скляні

Ph3wXSUD-ZBef5hs9jQA-zbImlNMGFyykd_gpMNala7wbYoP_RVHvZ0CUEKTgXx7MkkiNs7pbebzhfw3VgeulfHm96pOIsBjn66HFntUFbjOqiWzuiG18WlivNVOF4ECZo2yKcxwWlaS8I9BHQ

Особливих протипоказань, які б забороняли застосовувати цю анальну пробку новачкам, немає. Але варто пам'ятати, що вона така ж тверда, як і металева, а для першого проникнення це може бути навіть болісно. Тому, попри свою довговічність та зручність у застосуванні, боросилікатне скло – один з тих матеріалів, на які варто звернути увагу, набравшись трохи досвіду.

Ідеальна пробка для першого аналу: рекомендації для вибору

Спробувати нові види відчуттів та задіяти всі можливі зони свого тіла для цього можна, якщо обрати правильну іграшку для аналу, яка не викличе дискомфорту та буде універсальним другом.

Для того, щоб анальний плаг дарував радість, варто врахувати кілька нюансів:

  1. Оптимальний розмір іграшки для першого проникнення – це 1,5-2,5 см у діаметрі, що не травмує зону ануса.
  2. Зверніть увагу й на форму плага. Для новачків гарним рішенням стане конусоподібний, найлегший для введення у тіло.
  3. Щільність іграшки також має значення. Краще починати з виробів, які можуть бути як твердими, так і м'якими залежно від умов експлуатації.
  4. Відмовтеся від іграшок з рельєфом, грубими насічками та текстурою, оскільки вони не додатково стимулюватимуть м'язи, а викликатимуть дискомфорт при проникненні.

Оптимальним рішенням стане пробка SilexD Model 2, представлена ​​у секс-шопі BrokenSofa. Здатна ставати як м'якою, так і твердою, вона розроблена з медичного, оксамитового силікону, приємного навіть на дотик. А ще повністю водостійка, що дозволяє використовувати її під час ігор у воді.

А ще під час підбору анальних пробок не забувайте про лубрикант на водній основі, який має стати обов'язковим супутником ваших іграшок!