Шорти - ідеальна одяг у літню спеку. Для правильного підбору гардероба необхідно знати, які бувають види і фасони шорт, їх особливості і можливості поєднання з іншою одежею. Давайте розберемось, як вибрати шорти LeBoutique у сезоні літо 2022!

Різновидності чоловічих шорт

- Джинсові шорти. Зараз у чоловічому гардеробі переважає одяг, пошитий з джинсової тканини. Вироби з такого матеріалу швидко завойовували гідне місце на прилавках. Єдиний мінус денима - щільне переплетення ниток, що не дозволяє шкірі «дихати».

- Шорти-карго. Виповнені з хлопка, як правило, кольору хакі. Свободного краю, з безліччю кишень. Зручні і практичні, ідеальні для подорожей і прогулянок по місту. Саме такі шорти ви зможете вигідно придбати в інтернет-магазині LeBoutique!

- Бермуди. Строгі шорти без накладних кишень, з шовками для ременя, довжиною до середини коліна. Підходять для відпочинку, переговорів і ділових зустрічей.

- Шорти з сирсакера - чудовий варіант для літньої спеки. Жатий ситець в смужку, тонкий і легкий, окрім відмінне почуття поглинання, забезпечить комфорт їх власнику протягом усього дня.

Що неприйнятно для чоловічих шорт?

Яскраві і короткі шорти привернуть зайву увагу до голих чоловічих ніг та взуття. Плавальні або пляжні шорти недоречні в місті. Їх використовують тільки за прямим призначенням: на пляжі.

Шорти-сафарі з об'ємними кишенями, набитими до відмови, не є елементом стильного образу. Такі шорти зазвичай призначені для виконання специфічних робіт.

Капри або джинсові бріджі. Не рятують від спеки, так як вони набагато нижче коліна. Така довжина візуально «ріже» ноги, коротшаючи їх, і чоловік здається нижче, чим є.

Шорти - важлива складова щоденного образу. Вони нагодяться на відпочинку, будуть добре виглядати і в місті, при умови, що не заплановані світські заходи і ділові зустрічі. Зустріч з сім'єю або дружня зустріч - чудовий привід надіти шорти. Пляжний відпочинок, літні вечірки, спортивні заняття на природі і інші розваги дають можливість чоловікові поміняти набридлі брюки на шорти. При виборі даного предмета гардеробу приймають до уваги погодні умови. Шорти хороші для дуже теплого літа. Однак, як би шорти не були популярні і улюблені чоловіками, стилісти вітають по можливості відмовитися від них в користі легких бавовняних або льняних брюк.

При виборі спирайтеся не тільки на параметри тіла, але і тип фігури, модні тенденції, комфорт моделі. Головна умова при покупці – комфорт та впевненість.