Книга сприяє розкриттю інтелектуального та творчого потенціалу дитини. Тому перші книжки у житті дини повинні з’явитися у самому ранньому віці. Книги покращують пам’ять, допомагають збільшити словниковий запас. Діти вчаться концентрувати увагу, логічно мислити, образнішою стає мова, формуються моральні цінності.

Дитяча книгарня

Багатий асортимент дитячої літератури пропонує читачам інтернет магазин zlatka. Він являється офіційним партнером відомих книговидавців: компаній «Фабула» та «Ранок». Це дозволяє не користуватися послугами посередників і реалізувати продукцію за справедливими, економічно обґрунтованими цінами. Щоб забезпечити гармонійний розвиток дитини, батьки можуть придбати у магазині літературу:

  • для забезпечення раннього розвитку малечі та підготовки до школи;
  • для навчання та самостійного або сімейного читання;
  • енциклопедичні матеріали.

На віртуальних полицях магазину представлена література на будь-який смак: про історичні події, безмежні простори космосу і про динозаврів, мандри та пригоди.
Навчальна література підбирається професійно, з урахуванням вимог українського Міністерства освіти. Всього асортимент товарів магазину налічує 10,5 тисяч найменувань книжної продукції.

Навчання у школі

Сучасні освітні програми досить складні, й дитина повинна мати якісну підготовку до школи. А щоб не виникало проблем із засвоєнням шкільної програми, треба забезпечити дитину необхідною літературою та шкільним приладдям.
В інтернет-каталозі магазину Златка представлені
книги для школи:

  • підручники та хрестоматії;
  • збірники завдань, та словники;
  • тести для перевірки рівня знань;
  • посібники для підготовки до складання ЗНО;
  • методичні матеріали для вчителів.

Також можна придбати прописи та робочі зошити із різних дисциплін, альбоми, атласи, карти контурні.

Улюблені комікси

У магазині широко представлені дитячі комікси, які дуже популярні серед дітей. Комікси відрізняються захопливими сюжетами. Більша частина інформації сприймається візуально, тому дитина легше розуміє навіть складні сюжети. Комікси сприяють розвитку логіки та творчого мислення, прищеплюють любов до читання, готують дитину до сприйняття складніших сюжетів.

У магазині клієнтам гарантується якісний сервіс та доброзичливе ставлення. Замовлення виконуються оперативно. Книги доставляються замовникам у всі українські регіони.