Зачіска - важлива частина жіночого образу. Зараз у моді складні укладання. Виглядають вони ефектно, але часто погіршують стан волосся. Відновити шевелюру дозволяє регулярне застосування спеціальної косметики.

Що пропонує COSMOHIT

Своїм клієнтам інтернет магазин косметики надасть кошти для волосся від провідних брендів. Це оригінальна продукція - консультанти допоможуть підібрати відповідні товари.

Слідкуйте за акціями компанії і користуйтеся накопичувальної дисконтної системою.

Доставка продукції по Україні надається безкоштовно. На сайті COSMOHIT можна уточнити умови співпраці та оплати.

Що купити для догляду за волоссям

Фахівці рекомендують доповнити шампунь різноманітними засобами - це бальзами, кондиціонери, маски для волосся. Останні рекомендується застосовувати 1-2 рази в тиждень.

Наносити маски слід після миття голови. Волосся не сушать - склад наноситься на мокрі локони. Це спрощує його розподіл. Потрібно обробити волосся по всій довжині, уникаючи корнів. Виняток становлять спеціальні маски для шкіри голови.

Потримайте засіб три-п'ять хвилин - точний час вказує виробник на упаковці. Деякі користувачі для посилення ефекту надягають шапочку для душу. Потім маску потрібно змити водою. Використовувати шампунь не потрібно.

Що роблять маски?

Все залежить від конкретного продукту. Виробники пропонують маски з різними ефектами. Є засоби, які допомагають запобігти вимиванню фарбувального пігменту. Завдяки цьому волосся тривалий період зберігають насичений відтінок. Регулярне застосування дає можливість продлити ефект фарбування до десяти тижнів.

Випускаються маски, які живлять локони. За допомогою них відновлюють пошкоджену структуру волосся.

Існують спеціальні маски для зміцнення та росту волосся, а також формули з ефектом ламінування.

Маски здатні розпрямити кучеряве локони. Вони роблять їх більш прямими і гладкими.

Як вибрати маску для волосся

Ефект - перше, на що звертають увагу покупці. Зазвичай маски виконують відразу кілька дій. Можна вибирати варіанти з урахуванням типу шампуню і кондиціонера, або навіть придбати засоби з однієї лінійки. Це підсилює ефект кожного препарату.

При покупці варто звертати увагу на такі моменти:

  • виробник;
  • склад;
  • тип - крім звичайних засобів доступні маски-шампуні;
  • об `єм.

Варто враховувати при покупці засобу тип волосся, шкіри голови. Потрібно брати до уваги стан локонів і сезон року.