Сьогодні життя у великих містах наповнене суєтою, щоденними побутовими проблемами. Більшість жителів мегаполісів прагнуть позбутися таких проблем, все частіше переїжджають за місто, де панує спокій і тиша. Одним з найбільш популярних варіантів проживання за містом вважається котеджне містечко у Брюховичах. Відстань від Львова лише 8 км, яку можна здолати за хвилини.

Переваги котеджів

Заміське житло – це зручно і для дітей, які зможуть весь час бути на свіжому повітрі, і для пенсіонерів, і тих, хто працює у місті або на віддаленій роботі. Популярність такого житла обумовлена відразу декількома причинами.

  • Безперечною перевагою є екологічний аспект. За містом власник заміського ктеджу Forest Dream зможе щодня насолоджуватися чистим повітрям. Перед очима завжди прекрасний заспокійливий пейзаж і тиша.
  • Котеджі збудовані з високоякісної цегли, вікна й двері з натуральної деревини (Німеччина). Фасади утеплені вогнестійкою мінватою з облицюванням клінкерною плиткою.
  • Поруч супермаркет, аптека, автобусна зупинка – відстань можна здолати пішки за кілька хвилин.
  • Варто сказати, що більшість потенційних покупців заміських котеджів приваблює їх доступна вартість.  

Автономність житла 

Проживання у котеджі дозволить забути про такі незручності, як відключення холодної або гарячої води, відсутність опалення. У власників заміських котеджів не виникає питання паркування. Гараж на дві автівки надає можливість не хвилюватися за збереження транспорту. Крім того, зручний під’їзд дозволяє навіть облаштувати гостьову стоянку.

Котеджі у Брюховичах – готові архітектурні рішення

Самостійно зважитися на будівництво власного будинку зовсім не просто, особливо, якщо потрібно усіма питаннями займатися самостійно. Адже доведеться пройти крізь безліч організаційних та бюрократичних етапів: вибір проєкту, кошторис і розрахунок будівництва, доставка матеріалів, пошук надійної будівельної бригади. Спочатку доведеться оформити земельну ділянку, після завершення будівництва – основних та оздоблювальних робіт, під’єднання комунікацій, прийняти будинок в експлуатацію. 

Власний будинок – самодостатність і стабільність сім'ї

Купуючи повністю готовий котедж, можна позбавити себе зайвих турбот – потрібно лише перевезти речі й насолоджуватися гарним ремонтом. Завжди приємно після трудового дня повертатися у тепле й впорядковане сімейне гніздечко, де можна зануритися в атмосферу затишку й комфорту. Forest Dream – це дійсно Лісова Мрія.