Криптовалюта — це спільна назва всіх існуючих віртуальних грошових одиниць. Існує кілька основних різновидів криптовалюти. До них відносять:

•  біткоіни;

•  альткоіни;

•  токени.

Така валюта не має матеріального аналога і являє собою зашифрований код, який повністю захищений від копіювання, і який неможливо підробити. Криптовалюта в основному використовують для безпечного проведення різних розрахункових операцій в глобальній мережі. Операція обміну стандартних валют на віртуальні останнім часом стала дуже популярною. І для користувачів дуже важливо забезпечити максимальний рівень безпеки в процесі проведення даного обміну валютами. Тому рекомендується в подібних питаннях довіряти виключно надійним і перевіреним сервісам, які дозволяють проводити подібні операції. Одним із таких ресурсів є сайт ChangeIT. Тут відвідувачі сайту зможуть придбати криптовалюту за Гривні в Україні за найбільш вигідним і низьким курсом без будь-яких прихованих комісій і додаткових платежів. Сервіс не запитує докладних даних про вашу особистість, так що зробити операцію обміну вам вдасться максимально швидко і безпечно. Для того, щоб купити криптовалюту у Львові, необхідно всього лише вказати суму, яку ви плануєте обміняти на бажаний актив, а також адресу електронного гаманця, на який надалі буде перераховуватися куплена валюта. При вході на changeit.com.ua абсолютно кожен відвідувач отримує можливість придбати найбільш популярні види цифрових валют онлайн. Компанія ChangeIT ставить перед собою задачу — зробити процес обміну реальної валюти на віртуальну максимально чесним і прозорим, тобто зрозумілим користувачам, що вирішили придбати Біткоін або Ефіріум за допомогою саме цього обмінника.

Чим відрізняється віртуальна валюта від звичайної?

Звичайна валюта так само, як і віртуальна, може мати цифровий вигляд. Для цього необхідно покласти певну грошову суму на рахунок за допомогою терміналу, зробивши таким чином перетворення матеріальних коштів у віртуальні. Криптовалюта може мати тільки одну форму, а саме цифрову, і ніяк не може бути втілена в фізичну. Простіше кажучи, до неї неможна доторкнутися руками. Криптовалюта не належить жодній з державних системи, а відповідно, нею не володіє жодна з країн, на відміну від звичних нам матеріальних коштів. Криптовалюта являє собою своєрідний різновид електронних грошей і має досить високий рівень захищеності. Адже, як уже говорилося раніше, цифровий код цієї валюти неможливо скопіювати, а оскільки криптовалюта не має фізичного втілення, вкрасти її теж неможна.