У вас річниця, і хочеться щось подарувати чоловікові, а ідей немає? Тоді ознайомтеся з нашими ідеями, можливо одна з них припаде вам до душі. На річницю весілля можна зробити подарунок не тільки чоловікові, а й собі – для спільного проведення часу. Наприклад, квитки в кінотеатр, путівки в подорож, сертифікати на масаж тощо.

Ідеї що подарувати на річницю коханому

Безліч магазинів пропонують вибрати оригінальний подарунок чоловікові на річницю весілля. Також знайдеться чимало інтернет-магазинів, що пропонують доставляння обраного презенту поштовим сервісом або кур'єром практично в будь-яке місто України. Професійні консультанти допоможуть вам зробити нелегкий вибір з огляду на стать, вік коханого, а також вартості подарунку.

Оригінальні подарунки чоловікові на річницю весілля

Подарунок чоловікові на річницю повинен бути особливим і запам'ятатися на багато років. До цього питання варто підійти з усією відповідальністю й натхненням. Магазини подарунків пропонують жінкам великий асортимент товарів, де кожна з них зможете вибрати варіант до душі, і купити подарунок чоловікові на річницю весілля, залишаючись вдома.

Не секрет, що деякі чоловіки вважають за краще одночасно практичні та оригінальні подарунки. Ось деякі з них:

  • настільні ігрові набори;
  • підставка для ноутбука AirDesk;
  • набір аксесуарів зі шкіри – гаманець, візитниця, ключниця, обкладинка на паспорт тощо;
  • родовід книга «Генеалогічне дерево»;
  • міні-бар (глобус, літак з чарками та ін.).

Спробуйте в діалозі невимушено розговорити вашого коханого чоловіка – якщо у нього є хобі, захоплення, заведіть розмову на цю тему. Ви здивуєтеся, з якою легкістю та натхненням він викладе вам всю необхідну інформацію для вибору подарунка. За допомогою такого маневру вдасться підібрати найкращий подарунок на річницю весілля чоловікові без усіляких труднощів.

Подарунок чоловікові на річницю весілля

У п'ятирічний ювілей, званий дерев'яним весіллям, дарують сувеніри та подарунки з відповідного матеріалу (шкатулки, талісмани, посуд та ін.) Мідне (вовняне) весілля, що святкується після семи років спільного життя, можна відзначити інкрустованим мідним портсигаром, антикварним свічником, теплими, власноруч зв'язаними носками – будь-що в рамках вашої фантазії.

Чоловік приємно здивується, якщо він любить риболовлю, а ви презентуєте йому новий спінінг або вудку. Також багатьом сподобається набір чарок, сертифікат на активний відпочинок та інші небанальні предмети.

Можна зробити вибір на користь подарунків, які нагадають про яскраві спільні моменти. Головна порада – прислухайтеся до власного серця, воно підкаже правильний варіант подарунку коханій людині.

Але якою б значною не була дата, крім традиційних презентів до неї можна присвятити незвичайні веселі подарунки, які допоможуть створити невимушену святкову атмосферу, підняти настрій близькій людині. Відзначайте з радістю, кохайте й будьте коханими!