Існує думка, що спосіб життя обумовлює наші звички, характер і манеру поведінки. Якщо хочеш дізнатись, як стати багатою жінкою, то ця стаття саме для тебе.

Ми всі вчилися в школі та знаємо, що зміна одного з доданків системи серйозно змінює саму систему. Якщо припустити, що ми хочемо змінити свій спосіб життя, значить починати треба зі звичок, або характеру, або манери поведінки.

Як стати багатою дівчиною?

Міняти все відразу досить складно. Це може дуже різко похитнути наш спосіб життя. Тому почнемо зі звичок, вони досить легко виробляються. Психологами встановлено експериментальним шляхом, що на придбання нової звички нам потрібно всього лише 21 день безперервних повторень бажаних дій. Чому б не скористатися шансом і не змінити своє життя за такий термін?

За нашими звичками стоять страхи, нас обмежують переконання, які ми отримали в спадок від батьків або придбали самі. Отримуючи нові звички багатих людей, ви розлучитеся зі старими, замінивши їх іншими, позитивними переконаннями.

Не бійтесь великих грошей

Для жінки особливо важливо позбутися страхів і обмежень стосовно грошей. Жінка є берегинею домашнього вогнища, саме вона надихає свого чоловіка на досягнення.

Хіба зможе бути успішним чоловік, дружина якого боїться великих грошей і не вміє з ними поводитися? Хіба зможе жінка стати успішною, якщо вона впевнена, що бути успішною соромно, бо порядні дівчатка такими не бувають? Ви знаєте чимало подібних прикладів навколо себе. Придивіться уважніше до свого оточення, прислухайтеся до слів, і ви зробите чимало відкриттів.

Це набагато більше, ніж просто гроші

Багаті та успішні жінки вимірюють свою спроможність не тільки грошима й банківськими рахунками. Вони є власницями найціннішого досвіду, навичок і знань, володіють величезною внутрішньою силою, чарівністю.

Все це купується не за один день. Багатійки знають, що є їх справжнім багатством. Навіть якщо розоряться всі банки відразу, якщо щось трапиться з їх майном, успішні жінки знають, як ще раз прийти до успіху. Вони пройдуть цей шлях, і знову створять свою історію успіху.

Марнотрацтво заважає стати багатою жінкою

Бідні люди переживають через кожну гривню, ніби вона остання, забуваючи про свої вміння та знання. Вони заперечують свою здатність отримати гроші в разі збитків, не вірять в себе, вважаючи, що не можуть розраховувати на більше. Саме це заважає їм стати багатими, успішними людьми – відсутність уявлення про свої можливості.

Шкодування про згаяне

У житті кожного з нас знайдеться не один випадок, коли ми можемо пошкодувати себе. Світ не буває завжди привітний стосовно нас. Він вчить нас бути мудрішими, боротися за своє місце під сонцем. Ці уроки часом бувають дуже жорсткими. Але ніхто не обіцяв нам килимову доріжку на шляху до успіху, чи не так?

Багаті жінки знають, що труднощі в житті тимчасові, вони ніяк не пов'язані з ними особисто. Це умови досягнення того рівня багатства та успішності, який вони намітили.

Ви не знайдете серед багатих, успішних людей жодного, хто б скаржився на долю та нарікав на тимчасові труднощі. Ці люди завжди активні, завжди знають, чого хочуть, і завжди отримують це. Багаті люди діють, поки бідні – шкодують про згаяний час, шкодуючи себе. У цьому ще один секрет їх успішності.

Необдумані витрати

Багатьом людям нема потреби доводити свою спроможність, розкидаючи грошима на спонтанні демонстративні покупки. Вони не самостверджуються коштом вмісту свого гаманця. Багаті жінки добре знають ціну своїм грошам, адже заробили їх самі. Саме тому вони оточують себе найкращим, не розмінюючись на дрібниці.

Успішна та багата жінка

Несподівано розбагатіли бідняки занадто швидко втрачають гроші, не вміючи ними розпоряджатися. Вони починають смітити грошима, щоб показати свою спроможність. Не вміючи розумно вкладати гроші, вони швидко залишаються ні з чим. Багаті люди, як правило, роблять ретельно обдумані витрати.

Жадібність

Не варто плутати жадібність з розумними витратами, про які ми говорили вище. Багаті люди витрачають гроші з розумом, прагнучи примножити їх. В офісах багатих людей працівники отримують гідну заробітну плату, премії та бонуси. Заможні жінки часто стають меценатами та будують на свої гроші:

  • музеї;
  • лікарні;
  • займаються благодійністю.

Доля бідних людей – збирати гроші «на чорний день», відмовляти собі в радощах і трястися за кожну копійку. Вони моляться божку на ім’я «Гроші», не розраховуючи на взаємність.

Каторга замість задоволення

Експериментально встановлено, що люди швидше досягають достатку, займаючись тим, що їм приносить задоволення. Вони менше втомлюються на роботі, їх продуктивність вище. Вони отримують більше позитивних емоцій і задоволені своїм життям. Серед багатих жінок не зустрінеш таку, що ходить на роботу, як на каторгу.

Знайдіть собі справу до душі, навчитеся отримувати радість від своєї роботи. Можливо, з часом саме ця справа зробить вас однією з найбагатших жінок України.

Чи не я миліше всіх на світі?

Жінки від природи схильні порівнювати себе з іншими жінками. Завжди хочеться бути впевненою, що ти найкрасивіша, модна, успішна, улюблена тощо. Чоловіки теж змагаються, хто більше в чому досяг успіху. Наше суспільство постійно підштовхує нас до таких порівнянь.

Заздрість бідної жінки багатій жінці

Тут важливо пам'ятати одне – ми всі різні, дуже не схожі одна на одну. У кожної з нас є сильні та слабкі сторони. Тільки раціонально використовуючи свій потенціал можна прийти до успішності та багатства.

Доля невдах – постійно порівнювати себе з іншими, знаходити виправдання своїх промахів і помилок. Це вони будь-якою ціною хочуть довести свою перевагу, граючи не завжди за правилами, або стають вічними «невизнаними геніями» в латках. Мірилом успішності для багатих людей завжди є їх власна задоволеність результатами своєї праці.

Ці звички не вимагають від вас надлюдських зусиль. Вони прості. Їх цінність полягає в зміні свого ставлення якнайменш до власного життя. Нехай завтра ваш рахунок в банку не збільшиться казковим чином, але вам запросто можуть збільшити зарплату або виплатити премію. Так, ваше майбутнє багатство вимагає докладання зусиль і часу. Але тепер ви готові до зустрічі з ним і будете знати, як вміло ним розпорядитися.