23 лютого – це свято зі столітньою історією. І хоч воно з того часу багато разів перейменовувалось, суть його не змінилася. Це день, коли ми оточуємо особливою увагою та вітаємо наших чоловіків. Можливо, вони ніколи служили, або вже давно на пенсії, і взагалі не мають ніякого відношення до військової служби. Але вони все одно наші Чоловіки, наші Захисники, наша Опора в житті. Тому потрібно привітати й придумати, що подарувати на 23 лютого чоловіку, батькові, синові, колегам, однокласникам – нікого не забути.

Подарунок чоловіку на 23 лютого

Наші співробітники, колеги – це люди, з якими ми проводимо більшу частину нашого життя. Часто ми знаємо один про одного більше, ніж наші друзі та рідні. На багатьох фірмах жінки щорік вітають колег-чоловіків і готують чоловічій частини колективу невеликі сувеніри.

Яким повинен бути подарунок на 23 лютого?

Ми вважаємо, що подарунок для чоловіка повинен бути оригінальним і позитивним. Наприклад, кухлі та магніти з гумором і серйозним змістом, яскраві й строгі чоловічі. Це універсальний варіант подарунку, який 100% сподобається всім!

Коли в організації працює всього кілька чоловіків, то в такому випадку можна купити їм прикольні кухлі або обкладинки для паспортів. А щоб ці подарунки в прямому сенсі виявилися за смаком чоловікам, їх можна підкріпити:

  • відмінною кавою;
  • хорошим чаєм;
  • пляшкою алкогольного напою.

До речі, якщо ваші колеги мають хороше почуття гумору, то їм можна зробити подарунок у вигляді магніту з приколом. Особливо добре дарувати колегам на 23 лютого оригінальні подарунки. Наприклад, можна прикрасити подарунок корпоративним логотипом. Вдалим рішенням буде замовлення гімнастерок або світшотів не тільки з фірмовим логотипом, а й зі знаками армійського відмінності, відповідні займаним одержувачами подарунка посадам.

Чоловіки грають у боулінг

Ваших чоловіків безсумнівно порадує гра в пейнтбол, більярд, боулінг. А брати участь в грі може весь ваш колектив, не обов'язково тільки чоловіки. Такі заходи об'єднують колектив і надовго запам'ятовуються. Можете ще накрити стіл, за типом армійського обіду: каша і тушонка.

А взагалі, в такий день важливо не просто дарувати подарунки або сувеніри, а оточити ваших колег увагою. Адже так ви зможете показати чоловічої частини вашого колективу, наскільки вони важливі, особливо для нас, жінок.

Що подарувати синові, племіннику, чужій дитині?

Діти зрадіють будь-якому подарунку, але все ж необхідно зберігати тематику свята, щоб підкреслити мужність майбутнього захисника Вітчизни. Хлопчики люблять грати в боротьбу, і це не підсвідома агресія, а всього лише розвиток фантазій.

Іграшкова залізниця – це дуже чоловічий подарунок, якому зрадіє навіть доросла людина, що вже говорити про дитину. Сюди ж можна віднести іграшкові машинки та іншу техніку, з якою буде цікаво грати хлопчикові молодшого віку.

Тільки уявіть, як хлопчисько зрадіє мініатюрному роботу під керуванням справжнісінькою операційної системи, особливо якщо це робот-трансформер. Такі штуки можуть робити дивовижні речі, чим дорожче – тим вище функціонал.

Відмінним подарунком стане й дитячий електромобіль, на якому зможе їздити не тільки ваш підростаючий мужичок, але також возити компанію своїх друзів, хвацько вписуючись у перешкоди на дитячому майданчику на запаморочливих швидкостях (насправді все безпечно, а швидкість рідко перевищує пішохідну).

Хлопчик на самокаті

Все більшу популярність повертають собі самокати, приходячи на заміну традиційним велосипедам. Зараз на самокаті можна зустріти навіть дорослих хіпстерів, які поспішають на роботу. Якщо хочете щедро порадувати свого сина, можете придивитися до електросамокатів.

Гіроскутер – ще один засіб з 21 століття для пересування по вулицях незвичайним способом. Будьте впевнені, ваш син буде вам вдячний ще дуже довго, а його успіхи в школі зростуть пропорційно вашій гордості.