трансфер КарпатиВсі бажають під час чергової відпустки, чи у вихідні відпочити на природі, набратися енергії і зі свіжими силами приступити до виконання своїх обов’язків на роботі. У нашій країні неймовірно красива природа, де кожний природний «куточок» то легенда. Візьмемо до прикладу гори Капати, не знаю чи знайдеться на нашій планеті красивіша місцина наших гір. Тут здавна були відкриті курортні бази і санаторії, але в останні роки, цей карпатський регіон став особливо цікавим багатьом відпочиваючим. Добратися на всім відомий тур комплекс Буковель можна без особливих труднощів і в цьому вам зможе допомогти компанія Трансфер Львів – Буковель, яка пропонує і надає послуги комфортабельним транспортом по всій Україні. Деякі люди помилково думають, що на даній базі відпочинку можна гарно відпочити тільки в зимовий період. Так, засніжені гори особливо красиві і любителі гірськолижного спорту знаходять тут віддушину, але той хто відвідає легендарні Карпати літом ніколи не зможе забути їх краси і привітності тутешніх людей.

Зимою вся засніжена природа відпочиває, а весною просипається, стає знову «молодою нареченою» і буяє своєю неймовірною величчю все літо. Кожна полонина тут майорить травами і запашним запахом карпатських квітів, яких кругом безліч. Ви зможете піти на кілька днів пішим походом і заночувати на полонині в палатках, або у хатині вівчарів, послухати біля «ватри» карпатські легенди, а лягатимете спати під голосистий спів соловейка. Літніми сонячним днями зможете засмагати не гірше ніж на морі, тим паче що гірський загар дуже цілющий. В кінці липня починають стигнути гриби, яких можна назбирати вдосталь і посушити, а також в карпатських лісах багато малини і інших ягід. На турбазі Буковель вам не прийдеться сумувати, тут кожного дня проводяться цікаві розважальні заходи, не тільки для дорослих, але й для діток. На базі відпочинку вам обов’язково запропонують екскурсії в Яремче, на водоспад, або ознайомитеся з старовинними замками і храмами.

За бажанням, в супроводі інструкторів можна піднятися на найвищу гору Карпат Говерлу. У Буковелі знаходиться гірське озеро, де завжди з задоволенням можна покупатися. Тут також до ваших послуг скеледром і вело парк, а також захоплюючі тури на квадро циклах і інша розважальна програма. Останніми роками Буковель став лікувальним і бальнеологічним центром на базі мінеральних вод з власних джерел. Кожний, хто хоч один раз провів свій відпочинок в туристичному комплексі Буковель обов’язково повернеться сюди ще і ще, адже це були кращі, з кращих днів у житті. Добратися до турбази можна без проблем з обласного центра, міста Івано-Франківськ. З автовокзалу до бази відпочинку що пів години виїжджає маршрутне таксі, а коли ви добираєтеся своїм легковим транспортом, то з Івано-Франківська, до бази Буковель маршрут проходить через місто Надвірна, далі Яремче після село Микуличин і Татарів. Бажаємо щасливого і веселого відпочинку компанія Transfer-tour http://www.transfer-tour.com/