Одним з найкращих рішень проведення корпоративу для вашої компанії є організація заходу на популярному карпатському курорті Ізкі – в місці с шикарною природною красою, чистим гірським повітрям, цілющими мінеральними джерелами, смачнючою їжею, різноманітними розвагами, а також всіма умовами сучасного комфорту.

Замовляючи корпоративний відпочинок в Карпатах у нас, ви неодмінно отримуєте креативний підхід до організації, безліч цікавих ідей відносно командних ігор, походів, майстер класів, екскурсій, прогулянок, СПА-послуг. Під час заходу співробітники будуть проживати в номерах відповідної до всіх ваших вимог категорії, харчуватися у ресторані, користатися супутніми послугами і пропозиціями.

Ми запрошуємо вас і ваших колег до IZKI у будь-яку пору року, на будь-який термін без обмежень. Завдяки наявності розвинутої інфраструктури на території ЕКО-курорту знайдеться цікаве заняття для кожного – для тих, хто любить активні розваги, а також для тих, хто віддає перевагу пішим прогулянкам поміж неповторної природної краси Карпатських гір.

Які корпоративи влаштовують в IZKI?

До Ізкі на корпоративний відпочинок в Карпатах приїжджають зі всієї України. Щоб підвищити комфорт вашого перебування на курорті організовується зручний трансфер. На території готельного комплексу існує все необхідне для вдалого проведення будь-якого заходу, відпочинку і супутнього оздоровлення. До послуг гостей:

· 2 ресторани з національною кухнею;

· 3 конференц зали, облаштовані сучасною мультимедійною технікою (проектори, екрани, фліпчарти);

· розкішний номерний фонд з можливістю проживання у готелі ІЗКІ, готелі Конференц Холл, номерах в котеджах, в котеджному містечку, наметовому містечку;

· різноманітні розваги, серед яких катання на конях, квадроциклах, велосипедах, пейнтбол та інші командні ігри, крісельний підйомник, тематичні квести, виїзні екскурсії, баня і чан, відкрите водоймище, басейн, пасіка, екскурсія до ферми з сироваріння, team building;

· якісне харчування на основі органічних продуктів, які вирощуються на території курорту;

· масажі, СПА-процедури, доступ до цілющого джерела з мінеральною водою.

Ви завжди можете завітати до нас, щоб провести цікавий і незабутній корпоратив для працівників:

· медичної сфери;

· торгівлі;

· IT-сфери;

· сфери послуг.

З кожною командою будуть працювати досвідчені фахівці своєї справи, тому цей корпоратив ви запам’ятаєте, а ваша команда співробітників набуде більшого взаєморозуміння і єдності.

Особливості проведення корпоративу в Карпатах

Запропонований корпоративний відпочинок в Карпатах – це можливість створення команди для підвищення ефективності роботи організації, збільшення прибутковості бізнесу. Одночасно з цим проведення корпоративу на території ЕКО-курорту сприяє оздоровленню, надає життєвих сил і енергії, знімає стрес і напруження. Щоб замовити корпоратив на потрібну дату і час просто зв’яжіться з нашими менеджерами у зручний спосіб – через онлайн замовлення або по телефону.