За віконцем з’являються перші промені сонечка і у кожної жінки виникає бажання придбати нове пальто. На превеликий жаль, не всі жінки знають та вміють правильно вибирати цей вид одягу. Саме про це, ми сьогодні і поговоримо.

Дизайнери, які розробляють верхній одяг, одноголосно говорять про те, що перш за все треба звертати увагу на:

  • Матеріал виготовлення.
  • Фасон.
  • Колір.

Якщо ви зробите все правильно, то в результаті отримаєте чудове вбрання, яке прекрасно буде підкреслювати вашу жіночу чарівність.

Матеріал для пальто

Останнім часом майже всі всесвітньо відомі дизайнери віддають перевагу натуральним та змішаним матеріалам.

Вовна. Цей вид тканини використовують не лише для виготовлення зимових речей, а й для весняних пальто. Якщо ви вирішили придбати річ саме з цього матеріалу, перевірте якість вовни. Тільки високоякісна вовна зробить ваш одяг гарним та довговічним.

Кашемір. Цей матеріал вважається самим легким та практичним. Він майже не забруднюється, а при необхідності, легко піддається чистці. Саме кашемір вже давно підкорив серця багатьох сучасних модниць.

Твід. Він відрізняється теплоємністю і зносостійкістю.

Велюр. Дуже гарний, але зовсім непрактичний матеріал. Пальто з велюру дуже швидко втратить свою красу та чарівність.

Шкіра. Останнім часом, ми можемо спостерігати популярність жіночих пальто саме з цього матеріалу. Але, як і у випадку з вовною, при купівлі такого одягу, треба дуже ретельно вивчати якість матеріалу. Сьогодні дуже багато підробок.

Фасон весняного верхнього одягу

Сучасне розмаїття моделей дозволяє вдовольнити смаки усіх стильних жінок. Є чим порадувати українських модниць і вітчизняним виробникам, радимо звернути увагу на демісезонні пальто від фірми Nio Collection.

Класичні моделі, як і завжди залишаються у тренді. Цей фасон є самим універсальним та популярним на сьогоднішній день. І це не дивно, адже такі моделі підходять для жінок різної комплекції, вони виготовляються з різноманітних тканин і мають різну форму.

Тренч протягом останніх декількох років не лишає подіумів. Такі моделі прекрасно підкреслюють красу жінок різних форм.

Шинель. Такий фасон здатен візуально придати будь-якій жінці зросту, що дуже важливо для мініатюрних дам. Шинель можна поєднувати з високими підборами та взуттям на платформі.

Для жінок з пишними формами, як завжди у моді трапецієподібні моделі. Вони зазвичай мають довжину нижче колін, та здатні приховати усі недоліки.

Вибір фасону зробити не так важко, як вибір розміру. А саме від нього залежить те, як на вас «сидітиме» виріб.

Вибір кольору

Жіночі пальто завжди відрізнялися легкістю, яскравістю та легкою сексуальністю. В цьому сезоні, а саме весною 2019 року, дизайнери пропонують не менш яскраві варіанти.

Вибираючи верхній одяг, нам пропонують звертати увагу на всі відтінки червоного та рожевого, жовтого, зеленого та синього. Не слід забувати і про білий колір. Він, як і у минулому сезоні займає лідируючі позиції.

Перед походом до магазину, визначте для себе, як часто та куди ви будете носити виріб. Якщо він вам потрібен для щоденної носки, не треба брати дуже світлі відтінки. Це буде не практично.