Плануєте оновити інтер'єр кімнат? Не забудьте разом з обробкою стін замінити покриття для підлоги. Що використовувати замість старих матеріалів? Все залежить від ремонтного кошторису. Якщо потрібно заощадити, то кращим рішенням стане лінолеум. Підібрати підходящий варіант можна в Інтернеті. Різноманітний лінолеум на Контракт пол представлена ​​за помірною ціною. Компанія порадує оперативною доставкою замовлення, зручними умовами оплати. Залишається тільки підібрати в онлайн-каталозі оптимальний варіант покриття.

Головні критерії вибору

На що орієнтуватися при покупці підлогового матеріалу? Слід враховувати багато нюансів:

  • Тип. Буває побутової, напівкомерційний і комерційний. Вибирати слід, виходячи з місця монтажу.
  • Особливості матеріалу. Сьогодні у продажу є натуральний лінолеум на джутової основі, штучний з полівінілхлориду.
  • Додаткові характеристики. Перевіряйте матеріал на антистатичність, звукоізоляцію, негорючість.

Купуючи покриття, орієнтуйтеся на приміщення, для якої воно призначене. Наприклад, для дитячої кімнати слід вибирати матеріал особливо обачно. Відразу відмовтеся від синтетичних покриттів. Краще витратитися на натуральний лінолеум – він більш екологічний і безпечний.

Виробляється такий лінолеум з деревної муки, соснової смоли, вапнякового порошку, натуральних барвників. Як вже говорилося, основою є джутова тканина. Таке покриття підходить навіть для чутливих алергіків і астматиків.

Наскільки практичним є натуральний лінолеум? У нього непогані експлуатаційні показники. Матеріал є стійким до стирання, не линяє на сонце, має бактерицидні властивості.

Важливий параметр – дизайн приміщення. Лінолеум повинен підходити за кольором і малюнком.

Вибираємо варіант під дизайн

Оформлення висувають чіткі вимоги до обробки. Але деколи доводиться відмовлятися від деяких ресурсів на користь економії. В цьому випадку дуже виручить лінолеум з імітацією різних текстур. Наприклад, сірий JUTEKS VENUS можна використовувати в інтер'єрі модерн, в скандинавському дизайні. Покриття темного кольору привнесе акценти в мінімалістичну кімнату.

Чим прикрасити кімнату в стилі рустик або кантрі? Сільські дизайни вимагають укладання дерев'яних дощок. Щоб не витрачатися на натуральну деревину, використовуйте лінолеум з відповідним принтом. Відповідний варіант можна знайти в лінійці JUTEKS OPTIMAL До речі, така імітація підійде і для провансу, шеббі-шику.