Пакеты с логотипомПакети з логотипом виконують не тільки практичні, але і рекламні функції. Якісний виріб зміцнить позитивний імідж компанії і поліпшить її впізнаваність серед цільової аудиторії.

Для виробництва пакетів з логотипом найчастіше використовуються флексографія і шовкографія. Ці методи дозволяють отримати яскравий і якісний результат. Навіть самі дрібні деталі, текст і номери телефонів будуть чітко видні. Вибір конкретного методу друку, що залежить від матеріалу, з якого будуть виконані вироби.

Виробнича компанія НЕМО МБ пропонує широкий вибір поліетиленових пакетів по вигідним цінам. Ознайомитися з пропозицією ви можете на сайті компанії.

Пакети — предмет тривалого користування. Зазвичай їх не викидають до тих пір, поки вони не втратять свій зовнішній вигляд. Відповідно, якісні вироби будуть довгий час нагадувати про вашу торгову марку.

Підготовка до нанесення логотипу на пакети

Для друку необхідно підготувати зображення. Як правило, на виріб наноситься логотип, назва та контактні дані підприємства. Однак якщо продукція замовляється на спеціальний захід, має сенс розробити незвичайний і яскравий макет.

Зазвичай застосовують наступні матеріали:

  • поліетилен,
  • пластик,
  • звичайний папір,
  • крафт-папір.

Бажаєте придбати пакети "банан"? Замовити пакети можна на сайті компанії НЕМО МБ.

При виборі відштовхуйтеся від свого бюджету, а також задачі, для якої буде використовуватися виріб. Крім цього, матеріал впливає на позиціонування підприємства. Наприклад, якщо для бізнесу важливо, щоб продукт сприймався як безпечний для навколишнього середовища, краще купити паперові пакети.

Друк на поліетиленових: дешево і ефектно

Наша компанія може виготовити пакети з логотипом за низькими цінами. Оптимальна вартість — не єдина наша перевага. Ми професійно та відповідально ставимося до замовлень.

Основні аргументи на користь звернення в нашу компанію:

  • створенням виробів займається команда фахівців з багаторічним досвідом;
  • на вибір доступні різні способи брендування продукції;
  • друк виконується у встановлений термін;
  • доступна опція термінового виконання замовлення;
  • максимальний обсяг тиражу обмежений тільки вашими запитами.

Ми робимо все, щоб забезпечити комфортні умови співпраці. Ви можете обрати зручну форму оплати, строки виконання замовлення. Крім цього, ми відправимо продукцію в будь-який регіон України.