Дозвольте собі трохи комфорту у зимових довгих ночах і оберіть шорти для сну. Це тепла і незамінна частина гардеробу для сну, яку в обов'язковому порядку ви повинні мати при собі у довгі осінні вечори і зимові ночі. Побалуйте себе приємною фактурою і різноманітністю шрифтів пижамы от Панi Яновська. Шотландські решітки і норвезькі візерунки  -це дві найпопулярніші теми сезону. Подаруйте собі чи своїм близьким задоволення і комфорт, якого ви заслуговуєте.

Спина на Скандинавії

Не від сьогодні відомо, що візерунки північної європи роблять на сайті http://paniyanovska.ua/ та на  модних подіумах справжній фурор. Повертаються кожен сезон і завжди користуються величезною популярністю, особливо в зимові місяці. Поруч светрів у товстих переплетеннях чи теплих шкарпеток, з'являються перш за все на нижній нічній білизні. Зараз особливо популярна буде піжамав  домашньому варіанті, яка визначається як «homewear». Норвезькі візерунки – олені, зірки, сніжинки, ялинки – це тільки деякі з скандинавських, обов'язкових мотивів, що використовуються в піжамах. Ми можемо вибирати з безлічі різних моделей – коротких шортах, зручних штанів, футболок, джинсів з коротким або довгим рукавом, або майок на дуже тонких бретелях «спагетті». В залежності від своїх уподобань, ви зможете підібрати ідеальну піжаму для себе. У більш теплій версії ви можете вибрати довгі штани (також легінси або тонкі спортивні костюми) в комплекті з подібною футболкою. Якщо ви віддаєте перевагу більш легким нарядам, поставте на шорти для сну в комплекті з короткими топами або футболками.

Хороша ідея для холодних днів буде халат на сайті http://paniyanovska.ua/women/, прикрашений скандинавськими або різдвяними мотивами. Варто вибрати модель з більш товстої і м'якої тканини, наприклад, типу махрові. Наймодніші халати з капюшоном, в залежності від уподобань – декоративним або звичайним, відкриті спереду, зав'язані на талії, і розшиті в накладні кишені. Довжина будь-яка, можна взяти версію до п'ят або ще й практичну – до колін. Підбір кольору значною мірою  - питання індивідуальне. Однак, серед квітів рішучий даний момент ведуть бежевий, пурпур, пудрові троянди, сірого, гранати, зелень або чорнота, і будь-які комбінації цих квітів.

Моя порада: Якщо вам не подобаються традиційні моделі, виберіть модний мікс. З'єднайте довгі штани від піжами з бавовняної кофтиною з довгим рукавом. А модні короткі шорти з короткими топом з іншим візерунком, завдяки чому ви досягнете бажаного ефекту різноманітності.