Цей вид спорту з'явився зовсім недавно. Але він вже має величезну популярність. Такий спосіб проведення активного відпочинку  привертає маси людей, різного віку і професій, різних поглядів і думок. Все тому, що даний вид спорту, який має свої специфічні особливості, схожий за атмосферою з грою, в яку багато хто з нас грав у ранньому дитячому віці. Звичайна на перший погляд «війнушка», яка набирає популярність з кожним днем.

Пейнтбол у Львові від клубу BNB Paintball можна замовити в online-режимі на  http://bnbpaintball.com/ - офіційному ресурсі компанії. Ви отримуєте повноцінно оснащений  майданчик, на якому зможете чудово провести час за улюбленою грою. Є дорослі і дитячі варіанти місцевості. Також компанія пропонує послуги кейтерінгу, смачні страви, проведення днів народження та корпоративів.

Пейнтбол – це вид спорту, спортивно-командна технічна гра. Сутність її полягає в наступному. Учасники гри розбиваються на дві команди. У кожної групи є свій прапор. Основне завдання – відбити  його у суперника. У кожного з гравців є військове обмундирування, певні навички і тактики бою (в основному вони стандартні), а також особливий вид зброї. Ця зброя, звичайно, шкоди не приносить, але ось больові відчуття після кульового поранення подарує в самий раз. Така зброя  має вигляд звичайного автомата, з желатиновими кульками, які не зашкодять ні шкірі, ні організму. Деякі з них навіть можна їсти. Але потрапляння цими кульками в тіло людини призводить до невеликого больового відчуття.  Тому учасники точно знають, коли мають вибувати з гри. Правила дуже прості. Якщо така кулька потрапила в людину (не важливо, в яке місце), то він  йде відпочивати та спостерігати за подіями з відстані. Потім гра повторюється знову і знову. При цьому гравці від кожної команди можуть змінюватися, вільно вибирати тактику і розподілятися на захисників прапора або на нападників.

У чому ж особливості даної гри? Чому її  можна сміливо назвати видом спорту? Все дуже просто. Справа в тому, що пейнтбол формує у людини безліч різних якостей, як фізичних, так і психологічних. Даний вид спорту формує і розвиває у людини різні рухові здібності, витривалість, силові якості. У психологічному плані покращується витривалість, терпіння, вміння працювати в командному складі. Також пейнтбол, як стверджують спеціалісти, формує патріотичне виховання, яке особливо необхідно, наприклад, для молоді. Крім того, даний вид спорту дає море позитиву, радості і веселощів від проведеної бійні, незважаючи на біль від отриманих поранень.

Тому цей вид спорту на сьогоднішній день викликає такий необмежений інтерес. Багато людей готові зануритися в світ баталій і битв, в світ війни і жорстокості. Це світ пейнтболу. Світ гри і спорту.