Як виглядати стильно? Сформувати цікавий образ допоможуть різноманітні аксесуари – використовувати їх треба не тільки жінкам, а й представникам сильного полу. Наприклад, той же ремінь здатний додати акцентів у зовнішній вигляд. Звичайно, мова зараз йде не про класичні пояса, прості та нічим не примітні. Підберіть в онлайн-каталогах на klamra.com.ua шкіряний аксесуар з красивою пряжкою – такий виріб стане прикрасою наряду.

Чому мова зайшла саме про продукцію Klamra? Вона яскраво відрізняється від усього, що представлено на вітринах інших магазинів. Компанія пропонує користувачам замовити якісні ремені зі шкіри. Коштують вони дорожче, проте відрізняються презентабельним дизайном, довговічністю. Поверхня такого ременя не стане вже через пару днів некрасиво тріскатися і облазити. Навіть через роки посиленої експлуатації, аксесуар буде зберігати свій первинний вигляд.

З чого виконані декоративні пряжки? Виробник використав латунь – міцний метал, стійкий до корозії. Виглядають вироби з неї переконливо і стильно. Треба відзначити, що латунь відмінно поєднується з шкірою, завдяки чому ремінь виходить дійсно красивим.

Якщо на вітрині ви не знайшли аксесуару з певною пряжкою, то замовляйте декор окремо, а потім встановіть на ремінь.

В які образи можна вдало вписати подібні пояси? Чоловіча мода здебільшого досить консервативна. Це ускладнює сильному способу самовираження. Наприклад, ремені з яскравими пряжками точно не годяться для ділових образів – дрес-код наказує носити на території компанії тільки традиційні аксесуари. Але в повсякденності вам ніхто не зможе заборонити використовувати більш цікаві і стильні ремені.

Шкіряні пояси з латунними пряжками стануть чудовим доповненням образу мілітарі. Цього року даний напрямок як і раніше досить популярний у чоловіків. Ви можете сформувати подібний стиль і для себе, доповнивши його цікавим ременем.

Що щодо ковбойських образів, нарядів в стилі кантрі? Тут теж необхідні виразні аксесуари. Шкіряний пояс з пряжкою доповнить наряд, дозволить зробити акценти в стилі.

Підійдуть пояса від компанії Klamra і для кежуалу. Хочете розбавити свій буденний образ? Додавайте цікаві аксесуари - пояси з пряжками з латуні, браслети з паракорду із металевими елементами. Міський стиль дозволяє подібні експерименти, адже сам по собі він досить неформальний. Головне, правильно підібрати ремінь за кольором і виконання, щоб він гармонійно поєднувався з нарядом і іншими аксесуарами.