До осені далеко, але це не повинно зупиняти стиляг – їм уже пора продумувати свій гардероб до нового сезону. Які тренди очікувати через півтора місяці? Насправді, осінь обіцяє бути дуже нестандартною в плані моди. Відповідати всім подіумним віянням буде легко тим чоловікам, які одягаються в https://theman.com.ua/uk/ – даний інтернет-магазин чоловічого одягу не підведе і допоможе знайти дійсно актуальні вбрання. У його каталогах сильна стать також виявить якісне взуття, брендові аксесуари, ефектні годинник. Як бачите, TheMan – найкращий помічник будь-якого модника. До речі, він проводить поставку товарів по всій Україні. Ви можете робити замовлення, перебуваючи в Києві, Львові, Івано-Франківську.

Що щодо розцінок? Компанія дотримується лояльної політики по відношенню до своїх клієнтів і намагається надавати всі наряди і взуття за адекватною вартості. Це робить співпрацю з TheMan вигідним. Залишається тільки перейти в віртуальні буклети компанії і знайти для себе щось до прийдешньої осені. Але на що орієнтуватися при виборі нових речей? Звичайно, на їх стиль. Які модні напрями будуть актуальні цієї осені?

Спортивні віяння

Модельєри стверджують, що як і раніше в тренді спорт. Чим цей напрям так полюбилося модникам? Своєю практичністю – зараз прийнято бути недбалим і показувати повну байдужість до свого зовнішнього вигляду. Спортивний стиль дозволяє зробити це, але при цьому допомагає чоловікові виглядати ефектно.

Формуємо стріт-стайл

Ви, навпаки, прагнете показати всім, що добре розбираєтеся в моді і не обділені почуттям стилю? Тоді вдамося до такого напрямку як стріт-стайл. Це досить неформальний стиль, але зараз він в тренді. Модникам до душі вольності цього напрямку. Воно дозволяє поєднувати непоєднуване, вітає яскраві кольорові «плями» в наряді і дозволяє змішання брендових речей і стічних. Звичайно, в наших краях далеко не кожен зважиться на сміливий стріт-стайл, але за кордоном саме цей напрямок в тренді. Тому якщо ви хочете наслідувати приклад закордонних модників, сміливо формуйте такий імідж.

Міські віяння

Кежуал – це те, що буде в тренді завжди. Неважливо, який саме підвид ви виберете для себе – смарт-кежуал або міський стиль зі спортивним флером, в будь-якому випадку успіх вам забезпечений. Такий образ ідеально підходить і для офісу, і для повсякденності. Магазин TheMan допоможе вам підібрати відповідні речі для кежуал. У його каталогах ви знайдете тематичні аксесуари, які дозволять надати образу завершеності.