Лемківська,9 ЖК Milltown Квартира, Продаж квартири (апартаментів) у зданій новобудові в Центрі міста...

Тип
Квартира
Тип операції
Продам
Кімнат
1
Поверх
2/12
площа
32.00 кв. м.
Стан
Под чистовую отделку
Будинок
Новобудова
Рік будови
2024
Продаж квартири (апартаментів) у зданій новобудові в Центрі міста по вулиці Лемківська,9 (пр. Чорновола) у житловому комплексі Milltown. 5 хв до ТРЦ Форум, 10 хв до Оперного театру пішки!

Будинок від надійного забудовника Інтергал-Буд, введений в експлуатацію, вже на стадії передачі на баланс управляючої компанії. Продаж по переуступці, реєстрація права власності на нового власника у вересні.

Квартира з гарним плануванням, формату студія. Дуже світла завдяки великим панорамним вікнам, є французький балкон. Якісні вхідні двері. Максимальна підготовка під ремонтні роботи: чистова гіпсова штукатурка стін, рівна стяжка підлоги, розведене опалення з радіаторами, заведені всі комунікації, домофонна та інтернет лінії.

Перевагами комплексу є закрите внутрішнє подвіря без авто з облаштованими спортивними, дитячими та відпочинковими зонами; послуги консьєржа; підземний та наземний паркінги; відеоспостереження, охорона та багато іншого.

Завдяки фактичному розташуванню в центрі міста - це ідеальний варіант для здачі в довготривалу або подобову оренду в якості апарт-отеля.
Краща інфраструктура, поряд кілька великих ТРЦ, ідеальне добирання та інші переваги центрової локації. Вікна виходять у подвіря, видно Високий Замок. Комплекс знаходиться віддалено від проїзної дороги.

Додаткова інформація, можливість переглянути відеоогляд квартири та комплексу, а також оглянути наживо у зручний час очікує Вас після телефонного дзвінка. Торг можливий
56 300 $
Агентство Нерухомості SmartRealty
Показати номер
Дії
В обранеВидалити з обраного