• Головна
  • Поблизу Львівської політехніки відкрилась нова пекарня -кафетерій «Багет»
Реклама
15:56, 22 січня 2015 р.

Поблизу Львівської політехніки відкрилась нова пекарня -кафетерій «Багет»

Реклама

Кав’ярня - це місце, де Ви у затишку зможете насолоджуватися ароматом неперевершеної кави, відпочиваючи від повсякденної суєти. Перші кав’ярні з’явилися у країнах Близького Сходу в шістнадцятому столітті. В Україні перша кав’ярня була відкрита у Львові. Сьогодні Львів беззаперечно вважають кавовою та солодкою столицею України.

У пошуках ідеальної львівської кав’ярні можна натрапити на пекарню-кафетерій «Багет». Це недавно відкритий заклад, в якому поєднано неймовірну атмосферу французького провансу та майстерність львівських пекарів.

Особливістю закладу, є те, що усі відвідувачі можуть спостерігати за випіканням солодких булочок чи духмяного хліба. Адже у даній пекарні є спеціально облаштована велика вітрина, за якою професійні пекарі-кондитери творять на Ваших очах солодкі смаколики, та не тільки.

Якості випічки тут приділяють чи не найбільшу увагу. Уся випічка виготовляється за кращими традиційними австрійськими та французькими рецептами. Найкращої якості можна добитися завдяки використанню добірних інгредієнтів та професійного обладнання, яке забезпечує рівномірне та швидке пропікання.

Асортимент солодких виробів порадує найвибагливішого ласуна.

Поблизу Львівської політехніки відкрилась нова пекарня -кафетерій «Багет» (фото) - фото 1

Поблизу Львівської політехніки відкрилась нова пекарня -кафетерій «Багет» (фото) - фото 1

Тут на прилавку викладено безліч круасанів із різними начинками, заварних тістечок, маківників, штрудлів, сирників, пампушок, домашнього печива, солодких трубочок з кремом тощо.

До усіх цих ласощів, можна обрати запашний м’ятний або ягідний чай. Завдяки свіжій м’яті, а також пряній кориці, анісу та лимону, чай має чудові освіжаючі та водночас зігріваючі властивості. Ягідний чай – це поєднання малини, лісової ожини, смородини та скибки апельсину, що дозволяє створити насичений, неповторний смак з легкою кислинкою.

Поблизу Львівської політехніки відкрилась нова пекарня -кафетерій «Багет» (фото) - фото 2

Поблизу Львівської політехніки відкрилась нова пекарня -кафетерій «Багет» (фото) - фото 2

У пекарні часто до звичного асортименту вносяться зміни і додаються нові авторські смаколики. Інколи, доводиться довго експериментувати, щоб отримати справді смачний виріб, який завоює любов гостей закладу.

До речі хлібобулочні вироби також вражають різноманітністю рецептур та додатків. Здавалося б, що може бути цікавого у хлібі, проте тут не все так просто. У пекарні старалися ідеально добрати компоненти, які б зробили його не тільки додатком до смачного українського борщу, а хлібом, яким можна просто поласувати. Такі компоненти, як прованські трави, в’ялені помідори, оливки, кунжут, кмин, горіхи, сухофрукти надають йому чудовий аромат та збагачують смак. Хліб печеться цілодобово – тому, його завжди можна придбати свіжим та духмяним.

У закладі також випікають італійську піцу. Піца – це мабуть одна із найулюбленіших страв у світі. Популярності їй надали легкість приготування, а також можливість сформувати начинку із найулюбленіших компонентів. Тут можна обрати одну із чотирьох представлених видів піци, або замовити по шматочку кожної. На тоненькому, дріжджовому тісті щедро викладено найкращі додатки, такі як салямі, перець болгарський, маслини, каперси, тунець. Одною із найпопулярніших - є піца «Кватро-формаджі», або «Чотири сири». Це поєднання чотирьох різних сирів: моцарели, пармезану, радамеру та дорблю.

Для прикладу, моцарела – це м’який та ніжний на смак сир білого кольору, сформований у невеликі кульки, тоді як пармезан - твердий сорт сиру, із крихкою зернистою структурою, насиченим пікантним смаком та ароматом. У свою чергу, радамер відрізняється витонченим, злегка горіховим присмаком, ніжною та пружною консистенцією та характерними великими дірками, які утворюються внаслідок процесу дозрівання сиру. Дорблю – один із найблагородніших блакитних сирів. Це сир білого кольору із прожилками заповненими блакитною цвіллю, м’якою, злегка маслянистою консистенцією та ніжним, трохи гострим і солоним смаком.

Поблизу Львівської політехніки відкрилась нова пекарня -кафетерій «Багет», фото-3

Кожен з цих сирів має власний неповторний смак, який доповнює один одного, створюючи готову піцу просто довершеною. Як додаток, до піци можна обрати прохолодне пиво, або келих білого вина.

Винна карта це добірка кращих італійських, іспанських та німецьких вин. Пивна карта, містить зокрема бельгійське, ірландське та німецьке пиво, кожне з яких, має характерний виразний смак, та багато поціновувачів у цілому світі.

Пекарня-кафетерій «Багет» - це тихе та спокійне місце, де завжди привітні офіціанти, з радістю допоможуть Вам обрати із різноманіття ласощів щось особливе. Це місце, яке Вам запам’ятається надовго своєю теплою та затишною атмосферою. До того ж, кав’ярня знаходиться поблизу львівської Політехніки, тому студенти та викладачі, мають можливість тут проводити гарно своє дозвілля.

Слідкуйте за новинами закладу на сторінці у Facebook!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,93
EUR
43,15
43,25
PLN
10,05
10,10
Оголошення
live comments feed...