Львів'яни поклали білі капці під консульство Російської Федерації (ФОТО)

7 листопада Громадська організація «Ідея Нації» провела пікет консульства Російської Федерації у місті Львові під назвою: «Землі вистачить всім!». Про це 032 повідомили у прес-службі ГО Ідея нації.

 

 

Пікет відбувався у театралізованому дійстві. Були з брусків зроблені барикади та колючого дроту, які символізували кордон а також молоді хлопці з лопатами, що свідчило про бажання цих людей закопувати на українській території усіх зайд у землю.

 

На пікеті мітингувальники тримали  великий транспорант: «Землі вистачить всім!», а також були плакати, які висловлювали «Вова – пшол вон», «Ми гарантуємо 2х2», «Обережно Українська Територія».

Голова громадської організації «Ідея Нації» Остап Стахів розповів: «Останнім часом зі сторони РФ посилилися втручання у внутрішню та зовнішню політику України. Також була велика інформаційна війна проти українців та економічна блокада. Оскільки немає офіційної позиції керівництва української держави, яка би відстоювала українську націю і українську землю, то молоді хлопці беруть у свої руки ситуацію. Ми показали сьогодні, якщо надалі керівники РФ будуть продовжувати антиукраїнську істерію, то їх гарантовано чекає на території України земля 2x2 м з трунами. Це є наша позиція. Ми ніколи не будемо давати можливість нікому – жодному народу, жодній державі принижувати українську націю».

 

Він зазначив, що сьогоднішня дата – 7 листопада – була вибрана для пікету не випадково: саме цього дня відзначається річниця більшовицького перевороту в Російській імперії. Остап Стахів запевнив: «Якщо далі буде продовжуватися антиукраїнська політика, то наші дії будуть такими, як ми показали. Ми будемо переходити у наступ».

 

Також голова ГО «Ідея Нації» зачитав Петицію організації до Росії, у якій активісти вимагають, щоб Кремль негайно припинив втручання у внутрішню та зовнішню політику України, завершив економічну та інформаційну війну стосовно українських підприємств, відмовився від спроб маніпуляції свідомістю українців. «У випадку продовження антиукраїнської істерії у середовищі офіційних російських кіл ми ініціюємо процес розірвання дипломатичних відносин з РФ в односторонньому порядку», – наголосив він.

 

Насамкінець пікетувальники залишили під брамою консульства похоронний вінок і білі тапочки для Володимира Путіна.