На Львівщині перевірили автобусні маршрути Перемишлянського напрямку: які порушення виявлено

На Львівщині пройшла перевірка перевізника ПП «Автошлях», який працює на Перемишлянському напрямку, на дотримання вимог автотранспортного законодавства під час випуску автобусів на лінію.

Як повідомили у Львівській ОВА, перевірку провели працівники управління транспорту департаменту дорожнього господарства спільно з працівниками відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції у Львівській області.

Зафіксовано неналежний технічний стан одного з автобусів та  недоліки екіпірування транспортного засобу (відсутність в салоні автобуса вогнегасника), за наслідками яких склали 2 адміністративні постанови. Окрім дотримання транспортного законодавства працівниками управління транспорту департаменту дорожнього господарства наголошено перевізнику про важливість забезпечення постійної та безперебійної роботи АСООП.

Довідка. ПП «Автошлях» працює на ринку перевезень пасажирів з 2004 року. Рухомий склад підприємства складається зі 35 транспортних засобів, в тому ж числі резервні автобуси. Середньооблікова чисельність водіїв становить 34 осіб. Загальна чисельність працівників підприємства становить 58 осіб. 

Щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів проводять троє кваліфікованих механіків технічного стану автотранспортних засобів, а щоденний огляд стану здоров’я водіїв – 1 медичний працівник.

Читайте також: У Львові зареєстровано понад 103 млн поїздок у системі е-квитка