На Львівщині затримали жінку, яка за 18 тисяч доларів обіцяла «білий квиток»

18 тисяч доларів за «білий квиток»: у Львівській області затримано жінку-правопорушницю.

У Львівській області правоохоронці затримали 40-річну жінку, яка за 18 тисяч доларів обіцяла чоловіку призовного віку організувати виготовлення фальшивих документів, що підтверджували його непридатність до військової служби. Чоловік планував виїхати за межі України, повідомили у поліції Львівщини.

Зловмисницю викрили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів поліції Львівщини спільно з детективами Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону. Затримання відбулося в Львові після отримання коштів від «клієнта».

Жінці повідомлено про підозру за частиною 3 статті 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон). За цією статтею передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дев’яти років, з можливістю позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років, а також конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Читайте також: У Львові на просп. Чорновола асфальтують велодоріжку