У Львові 11-річну дівчину вразило електричним струмом: вона впала з вагона поїзда, коли спробувала зробити селфі

У Львові 11-річна дівчинка піднялась на вагон поїзда та отримала опіки внаслідок ураження електричним струмом. Зараз вона перебуває у лікарні, правоохоронці за даним фактом проводять перевірку.

20 жовтня о 18.40 до поліції надійшло повідомлення про те, що дитина впала з вагона потяга та травмувалась, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група й інші співробітники відділу поліції № 2 Львівського районного управління поліції № 2.

Як встановили правоохоронці, неповнолітня львів’янка з подругою пішли на залізницю, аби зробити селфі. Коли дівчинка піднялась на вагон, вона отримала ураження струмом, знепритомніла та впала на землю. Її приятелька зателефонувала мамі, й та викликала швидку допомогу.

Дитину з діагнозом «ураження електричним струмом 2-3 ступеню» госпіталізували до лікарні. Наразі її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Правоохоронці Львівщини вкотре застерігають, залізничні станції – не місце для забав. У жодному разі не намагайтесь підійматись на вагони чи локомотиви. Пам’ятайте - високовольтна контактна мережа перебуває під високою напругою і результатом таких вчинків зазвичай стає ураження електричним струмом, інколи - з летальними наслідками. Окрім того, часто діти, які намагаються піднятись на дах вагонів, зриваються та отримують травми або гинуть, потрапляючи під колеса рухомого складу залізниці.

Читайте також: На Львівщині з’їхав у кювет та перекинувся «Форд»: травмовано троє людей, - ФОТО