На Львівщині з’їхав у кювет та перекинувся «Форд»: травмовано троє людей, - ФОТО

У неділю, 20 жовтня о 13:39 рятувальники отримали повідомлення про те, що поблизу с. Ясниська Яворівського району на автодорозі місцевого значення водій автомобіля "Ford Scorpio" не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся.

На момент прибуття рятувальників до місця виклику автомобіль знаходився на даху. Всередині перебував затиснутий пасажир автомобіля, чоловік 1960 року народження, повідомляє ГУ ДСНС України у Львівській області..

За допомогою електроінструмента рятувальники деблокували потерпілого та транспортували його до карети швидкої медичної допомоги.

До ліквідації наслідків ДТП залучалось 7 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки.  Причини та обставини виникнення аварії встановлюються.

Як повідомляє поліція Львівської області водій автомобіля Ford Scorpio, 69-річний львів’янин, не впорався з керуванням – транспортний засіб виїхав за межі проїзної частини та перекинувся. Внаслідок події тілесні ушкодження отримали водій та двоє пасажирів Ford віком 64 та 70 років – вони були доставлені до лікарні.

За фактом слідчі Яворівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини події.

Читайте також: Львівські вогнеборці загасили пожежу, яка охопила LEXUS, - ФОТО