Львівобленерго назвало категорію споживачів, до яких взимку частіше приходитимуть контролери

Під час опалювального сезону почастішають візити контролерів до споживачів, у яких встановлене електроопалення. Їх цікавитиме, наскільки коректно люди передають показники лічильника.

Про це інформує Львівобленерго.

Енергетики наголосили, що контрольний огляд потрібен, аби перевірити цілісність електролічильника, пломби, працездатність, а також для зняття контрольного показника, тобто чи коректно фіксує свої кіловат-години споживач.

«Відповідно до чинного законодавства, споживач зобов’язаний надавати безперешкодний доступ до лічильника представникам оператора системи розподілу («Львівобленерго»). В свою чергу працівники «Львівобленерго» обов’язково повинні мати при собі службові посвідчення і пред’явити їх під час виконання роботи», - нагадали в організації.

Перевірити, що до вас прийшли саме працівники «Львівобленерго», можна дзвінком у кол-центр: 0-800-30-15-68, 067-333-15-68, 050-460-15-68, 093-170-15-68, (032) 290-75-68. Для перевірки треба назвати оператору прізвище працівника і номер його службового посвідчення або табельний номер.

Варто також не забувати, що недопуск працівників компанії до приладу обліку є підставою до припинення електропостачання відповідно до Правил роздрібного ринку електричної енергії.

Читайте також: Нове енергоощадне освітлення облаштували на вулиці Пекарській у Львові, - ФОТО