За замах на вбивство односельця судитимуть зловмисника на Львівщині

Жителя одного з сіл Яворівського району Львівщини судитимуть за спробу вбивства односельця. Зловмиснику загрожує до 15 років ув'язнення.

Про це повідомляє Поліція Львівщини.

Зловмисника, який кілька разів вдарив потерпілого ножем у шию та груди під час побутового конфлікту, викрили та затримали слідчі, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Яворівського районного відділу поліції.

Як встановили правоохоронці, під час досудового розслідування, 7 серпня 44-річний мешканець одного з сіл Яворівського району перебував у гостях в свого 38-річного товариша - односельчанина. Чоловіки розпивали спиртне і близько четвертої години ночі між ними виник конфлікт, під час якого господар, маючи намір вбити гостя, завдав йому кількох ударів ножем у ділянку шиї та грудної клітини.

В подальшому медики діагностували у пораненого, зокрема, проникаюче поранення черевної порожнини з ушкодженням легені, діафрагми, печінки та проникаюче поранення серця. Завдяки лікарям пацієнт вижив.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. 

За скоєне обвинуваченому загрожує покарання - позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Читайте також: Поліція досі розшукує підозрюваного у подвійному вбивстві на Львівщині