Львівський обласний ТЦК звернувся до чоловіків із проханням: подробиці

У Львові військовослужбовці ТЦК та СП у Львівській області, які спільно з працівниками правоохоронних органів проводять оповіщення військовозобов’язаних громадян щодо військового обліку під час дії воєнного стану, закликали містян дотримуватися усіх норм чинного законодавства.  

Про це державна установа написала на своїй фейсбук-сторінці.

Начальник Львівського ОТЦК та СП, полковник Денис Сахацький наголосив, що вони зацікавлені в збереженні прозорості процесу оповіщення. Тому намагаються постійно вдосконалювати свою роботу. 

Як пояснили у ТЦК, правоохоронні органи залучені до оповіщення з метою попередити й унеможливити будь які спекуляції чи провокації при процесі оповіщення.

"Закликаємо громадян дотримуватися усіх норм чинного законодавства. На прохання представників ТЦК та СП чи працівників правоохоронних органів надати для перевірки військово-облікові документи, реагувати коректно. За перешкоджання їхній роботі передбачена адміністративна відповідальність", - звернувся до львів'ян полковник Сахацький.

Як повідомляв напередодні місцевий Telegram-канал "Львівич", у суботу, 12 жовтня, у Сихівському районі Львова працівники ТЦК, більшість з яких були з балаклавами на обличчях, упродовж дня влаштували масштабні рейди у різних громадських закладах. За їхньою інформацією, "мобілізаційний рейд" цього дня відбувся у спортзалі Sport Life та ресторані готелю "Соната".

Читайте також: До львівських клубів прийшли ТЦК