На Львівщині сталася масова ДТП: понад 30 постраждалих, є загиблі, — ФОТО

Вранці 11 жовтня  06:30, на обʼїзній Львова, в районі села Чишки, на автодорозі М-06 Київ - Чоп сталася масова ДТП з потерпілими за участю кількох транспортних засобів. Серед постраждалих є діти.

Про це повідомив глава Львівської ОВА Максим Козицький.

За його інформацією, ДТП сталася внаслідок зіткнення автобуса міжнародних перевезень «Варшава – Одеса», вантажного автомобіля «Нова Пошта» та кількох легкових транспортних засобів. 

Як повідомив Козицький, станом на 07:00 відомо про 1 загиблу людину та 27 травмованих (травми різного ступеня важкості). Згодом він додав, що кількість загиблих зросла до двох. 

Патрульна поліція Львівщини наголосила, що рух дуже ускладнений. Усі служби повідомлені. Патрульні поліцейські на місці події регулюють рух та допомагають рятувати потерпілих.

Транспортні засоби скеровують через місто Винники. Станом на 7-му годину ранку рух перекритий повністю.

Правоохоронці закликали водіїв враховувати цю інформацію під час планування маршруту руху.

За інформацією очільника Львівщини, станом на 08:40: загинули троє людей. Ще 35 мають травми різної важкості. Серед постраждалих є шестеро дітей. 

На місце ДТП виїжджали 11 бригад медиків. Потерпілим надають всю необхідну допомогу. Обставини аварії зʼясовують правоохоронці.

Читайте також: Автобус львівського перевізника потрапив в страшну ДТП біля кордону в Польщі: дві людини загинули, - ФОТО