У Львові на перехресті вулиці Личаківська – площа Митна ремонтуватимуть колію: можливе ускладнення руху

На перехресті вул. Личаківська – пл. Митна у напрямі від центру міста проводитимуть заміну стрілочного переводу трамвайної колії.

Аби не створювати незручностей для водіїв та пасажирів, роботи виконуватимуть вночі з п’ятниці на суботу – з 11 на 12 жовтня, повідомляє пресслужба ЛМР.

Проте вже сьогодні ввечері там розпочнуть підготовчі роботи, а в суботу – замощуватимуть простір між коліями. Відтак частина смуги буде непроїзною для автотранспорту. Тому в ці дні автомобілістів просять бути уважними на цьому перехресті та, за можливості, обирати альтернативні маршрути. Громадський транспорт курсуватиме без змін.

Як розповіли в ЛКП «Львівелектротранс», сьогодні ввечері та завтра вдень, 10-11 жовтня, на перехресті вул. Личаківська – пл. Митна, у напрямі від центру, проводитимуть підготовчі роботи. Безпосередньо заміну стрілочного переводу трамвайної колії проведуть вночі з п’ятниці на суботу – з 11 на 12 жовтня. А після закінчення ремонтних робіт, в суботу, 12 жовтня, на цій локації замощуватимуть простір між коліями. На рух трамваїв це суттєво не вплине. Електротранспорт курсуватиме за звичними маршрутами. Автотранспорт теж не змінюватиме схеми руху. Однак, слід розуміти, що частина смуги на цій локації у п’ятницю та суботу буде непроїзною. Автотранспорт оминатиме місце робіт, виїжджаючи на другу  смугу руху.  Відтак автомобілістів просять це врахувати при плануванні поїздок.

«Власне ремонтні роботи проводитимемо вночі з п’ятниці на суботу, а підготовчі роботи будуть раніше – у четвер ввечері та в п’ятницю вдень. А в суботу наші працівники виконуватимуть замощення міжколійного простору. Перехрестя складне, з підвищеною інтенсивністю руху, тому просимо автомобілістів, за можливості, його оминати у п’ятницю та суботу. Якщо ж такої змоги не буде, просимо обирати максимально безпечну швидкість, оскільки підготовчі роботи передбачають розбирання бруківки, відтак необережні маневри можуть призвести до небажаних наслідків», – зазначили у ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: У Львові приватні інвестори зремонтують кілька вулиць: перелік