У Львові сталось дві аварії за участі електросамокатів

У понеділок, 7 жовтня, близько 22:30, у Львові сталося дві дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких є травмовані: пасажирка електросамокату та пішохід, який йшов тротуаром.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Перша пригода сталася на вулиці Городоцькій, де зіткнулися електросамокат і автомобіль Renault Megan під керуванням 39-річного львів’янина. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримала 20-річна пасажирка електросамоката, мешканка Київщини, яка була доставлена до лікарні. Водій електросамоката з місця пригоди втік, і поліція зараз розшукує його.

Друга пригода трапилася на вулиці Івана Франка, де 25-річний водій електросамоката, рухаючись тротуаром, наїхав на 20-річного пішохода, жителя Львова. Пішохід також отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 291 (Порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від двох до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, обмеження волі до п’яти років або позбавлення волі на строк до п’яти років. Проводяться досудові розслідування.

Читайте також: Якою буде погода у Львові 8 жовтня: прогноз