У Львові затримали зловмисника, який замінував вокзал і готель

У Львові поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у неправдивому повідомленні про замінування вокзалу та готелю. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Повідомлення про замінування головного залізничного вокзалу та одного з готелів, розташованого на вулиці Княгині Ольги у Львові, надійшло до поліції 6 жовтня.

За вказаними адресами працювали поліцейські вибухотехніки та кінологи поліції Львівщини, а також слідчо-оперативні групи та співробітники інших служб. Було проведено евакуацію, вибухонебезпечних предметів під час обстежень не виявлено.

Оперативники встановили місцеперебування зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування і невдовзі затримали його. Ним виявився 36-річний мешканець одного з сіл Львівського району.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Читайте також: Львів'янин намагався незаконно ввезти 78 мобільних пристроїв на мільйон гривень

Новини компаній
09:00, Сьогодні