Мешканець Львівщини намагався контрабандою ввезти в Україну сумки відомих брендів

У неділю, 6 жовтня, у пункті пропуску «Шегині-Медика» митники зупинили два транспортні засоби, водії яких намагалися ввезти незадекларовані товари.

Про це повідомили у Львівській митниці.

Першим порушником став 44-річний львів'янин, який керував мікроавтобусом Renault Master. Він обрав смугу «червоний коридор» і заявив про переміщення лише особистих речей. Проте під час огляду працівники митниці спільно з прикордонниками виявили 197 одиниць косметики, серед яких були помади KIKO MILANO, шампуні та дезодоранти Rituals. Оціночна вартість виявленого товару становить близько 200 тисяч гривень.

Того ж дня в пункті пропуску зупинили Mercedes-Benz Sprinter під керуванням 43-річного жителя Львівщини. Під час огляду в мікроавтобусі знайшли 16 незадекларованих брендових жіночих сумок Christian Dior та Saint Laurent, загальна вартість яких, за попередніми оцінками, сягає 1,7 млн гривень.

За обома випадками складено адміністративні протоколи відповідно до ч. 2 ст. 471 Кодексу України про недекларування товарів під час переміщення через митний кордон.

Читайте також: На вулиці Хмельницького у Львові 79-річний чоловік потрапив під автобус

Новини компаній
09:00, Сьогодні