У Львівській громаді виставлять ділянки на аукціон: перелік локацій

У жовтні у Львові розпочнуться земельні аукціони, на яких будуть продаватися ділянки в промислових зонах міста та поблизу об'єктів національного значення.

Міська влада виставляє землі для бізнесу та промисловості. Протягом місяця управління земельних ресурсів департаменту природних ресурсів, будівництва та розвитку громад запланувало чотири аукціони.

Про це інформують в департаменті містобудування ЛМР.

Локації та деталі продажів:

  • 8 жовтня – ділянка площею 3,52 га на вулиці Білогорща. Це зона поруч із новими багатоповерхівками на вулиці Роксоляни, які також були продані через аукціони. Стартова ціна – 79,6 млн грн. Цільове призначення: для будівництва та обслуговування офісних і адміністративних будівель.

  • 8 жовтня – ділянка площею 5,09 га на вулиці Північній (проєктованій), біля промислової зони Сигнівка. Це одна з найкращих локацій у місті для ведення бізнесу, із сучасною інфраструктурою. Стартова ціна – 53,6 млн грн. Цільове призначення: для підприємств переробної та машинобудівної промисловості.

  • 29 жовтня – ділянка 0,38 га в промзоні «Рясне-2» на вулиці Шевченка. Ця промзона вже активно заселена підприємствами, які успішно працюють. Стартова ціна – 4,94 млн грн.

  • У Зарудцях (поруч із Львовом) на вулиці І. Франка пропонуватиметься ділянка для будівництва та обслуговування торговельних будівель. Стартова ціна – 600 250 грн. Ця вулиця є важливою для громади, адже тут знаходиться низка історичних та культурних пам'яток, зокрема церква Преображення з дзвіницею та інші об'єкти національного значення.

Читайте також: У деяких басейнах Львова перевірили якість води: результати