У Львові затримали «закладчицю» амфетаміну, - ФОТО

Встановлено, що 25-річна жителька Львова займалась розповсюдженням психотропів, отримуючи так звані «клади» з забороненими речовинами, які в подальшому розфасовувала та здійснювала «закладки». 

Зловмисницю викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинами у Львівській області спільно із слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективами) слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

24 вересня правоохоронці затримали фігурантку в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час санкціонованих обшуків за місцями її проживання були виявлені та вилучені фасовані «закладки», зіп-пакети та поліетиленові пакети із речовинами, ззовні схожими на психотропи амфетамін та PVP, засоби для фасування, електронні ваги, чорнові записи та інші речові докази. Усе вилучене було скеровано на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Окрім того, було задокументовано кілька фактів збуту зловмисницею психотропної речовини PVP. Їй повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Читайте також: У Львові затримали торговця наркотиками