У Львові демонтували ліхтарі з дерев у парку «Погулянка», які мешканці встановили на власний розсуд

За даними дочірнього підприємства «Личаків-парк» львівського комунального підприємства «Зелений Львів», ліхтарі, які мешканці встановили без дозволів, вже демонтували.

Під час виїзду спеціальної комісії на місце та огляду дерев, пошкоджень не виявили, повідомляє пресслужба ЛМР.

Мешканці приватних будинків, що розташовані на прилеглій до парку території, самовільно прикріпили два ліхтарі до дерев у лісопарку «Погулянка». Після з’ясування обставин, вони добровільно демонтували конструкції.

Сьогодні працівники парку з представниками комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління» та садівницею Личаківського району оглянули дерева, на яких встановлювали конструкції.

За даними ДП «Личаків-парк» конструкції сонячних ліхтарів були легкими, тож не завдали шкоди деревам. Це підтвердила і садівниця Личаківського району. За її словами, візуально пошкоджень на деревах не видно.  

Зараз в парку «Погулянка» освітлюється лише центральна алея, тож тепер працівники парку спільно з мешканцями будуть напрацьовувати варіанти освітлення входу до парку.

Читайте також: У Львові в Стрийському парку встановлять скульптуру Ярослава Мотики «Викрадення Європи», яку створюють ветерани та митці, - ФОТО, ВІДЕО

Політична реклама
15:00, Сьогодні