Львівську мерію пікетували обурені мешканці (ФОТО)

Сьогодні, 19 вересня, біля стін Львівської міської ради зібралося близько тридцяти пікетувальників, які вимагали від міської влади дослухатися до проблем, які назріли у місті, не ігнорувати та не порушувати їхні права та обов`язки, - про це повідомляє Вголос

Участь у заході брали мешканці львівських вулиць. Вони тримали плакати із написами:  «Не забирайте у нас житло», « Львів не продається. Львів’яни не здаються», «Зміна статусу – це спроба нас витурити», «Народна солідарність», «Не забирайте житло у дітей та пенсіонерів».

Головною вимогою пікетуючих є вирішення проблем, які назріли у місті Львові.

За словами організатора, на пікеті мешканці із вулиць: Івасюка, Богдана Хмельницького, Підмурної, Тарнавського, Зеленої.

«Ми хочемо донести до влади свої проблеми і достукатися до них, бо вимоги людей ігнорують і порушують їхні права та законодавство. Однак, на разі, як бачите, ніхто до нас не виходить, усім на нас байдуже», – повідомив Зенон Дашак.Так, мешканці вулиці Підмурної вимагали не ставити біля житлового будинку торговий комплекс.

«Ми тоді будемо жити, як у пивниці», – зазначила мешканка вулиці Підмурної.

Також пікетували проти незаконної приватизації гуртожитку на вулиці Зеленій.

Декілька днів поспіль мешканців вул. Івасюка у Львові розганяють й не пропускають на будівництво робітників незаконної забудови.

У 2006 році, згідно з рішенням №1496 у ЛМР, Віктору Коцюку, котрий володіє невеликою творчою майстернею на вул. Івасюка, 15, було надано дозвіл на її реконструкцію під офісні приміщення. Розмір творчої майстерні – 45 кв. м, проте у проекті забудови, погодженій заступником начальника інспекції Держархбудконтролю Василем Миськівим, бізнес-центр, котрий матиме чотири поверхи й мансарду, займатиме цілих 408 квадратних метрів.