На вулиці Франка у Львові ремонтують колію без перекриття руху транспорту

Сьогодні, 24 вересня, на вулиці Франка, 48–54, у напрямі від центру міста, ремонтують трамвайну колію з відновленням верхньої будови дорожнього покриття. Роботи виконують без перекриття руху: трамваї курсують за своїми звичними маршрутами, автобуси оминають місце ремонту, виїжджаючи на смугу для приватного транспорту.

Про це повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».

Ремонтні роботи планують закінчити сьогодні.

Водночас, у комунальному підприємстві зазначили, що під час ремонтних робіт через поломку техніки виникала тимчасова затримка у русі трамваїв №№ 3, 8 та 9. Зараз електротранспорт курсує відповідно до розкладів.

«На жаль, через те, що вийшов з ладу задіяний до ремонтних робіт фронтальний автонавантажувач, 1988 року випуску, сьогодні тимчасово виникла затримка у русі трьох трамвайних маршрутів. Зазначимо, до роботи така спецтехніка допускається після щоденної технічної перевірки, однак вона, зважаючи на вік, може поводитися непередбачувано. Просимо пасажирів вибачити за тимчасові незручності. Станом на зараз електротранспорт курсує відповідно до розкладів», - зазначили в ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: Безоплатна пересадка з ЛеоКарт у Львові: поширені помилки пасажирів