Працівники сфери культури можуть отримати міські премії від 25 до 50 тисяч гривень

Розпочався прийом заяв на участь у конкурсі з відзначення працівників культури Львівської міської територіальної громади, переможці якого отримають грошову винагороду.

Як повідомили у Львівській мерії, подати заявку на участь у конкурсі можна до 23 жовтня включно.

На відзначення можуть претендувати фізичні особи, які провадять професійну творчу діяльність у сфері культури на території Львівської громади незалежно від місця праці та форми зайнятості.

Взяти участь у конкурсі можна в таких номінаціях:

1. Бібліотечна справа.

2. Театральне мистецтво.

3. Музичне мистецтво.

4. Хореографічне мистецтво і народна творчість.

5. Візуальне мистецтво (живопис, скульптура, фотографія, кіно тощо).

6. Менеджмент міждисциплінарних проектів у сфері культури.

7. Спеціальна відзнака «Культурна подія року».

У перших 6 номінаціях обиратиметься не більше трьох переможців, а у номінації «Культурна подія року» – один переможець.

Для участі у конкурсі працівники мистецьких закладів подають через Центр надання адміністративних послуг м. Львова або способом подачі такий пакет документів:

- заяву на участь у конкурсі та згоду на використання і обробку персональних даних (завантажити бланк заяви можна за) із обов'язковим зазначенням номінації, в рамках якої подається претендент.

- опис діяльності претендента за останні 12 місяців, що подається у друкованому вигляді з ілюстраціями — електронна презентація чи відеопрезентація, тривалістю до 3-ох хвилин. Файл подається на USB флеш-носії або через посилання на хмарне сховище із відповідним форматом (AVI, MPEG-4 або MKV). У тексті опису діяльності обов'язково вказуються реалізовані проєкти або ті, до реалізації яких претендент був залучений. Кожен проєкт повинен супроводжуватися розкриттям ролі та функціональних обов'язків претендента у його виконанні. Якщо такої інформації претендентом не надано, такі проєкти не враховуються при оцінюванні конкурсною комісією.

- рецензію на роботу претендента та рекомендаційні листи (за наявності).

- завірену копію паспорта громадянина України.

- копію довідки про присвоєння індивідуального податкового номера.

У рамках номінації «Культурна подія року» допускається подання на участь у конкурсі колективу авторів (співвиконавців) проєкту. В такому разі заява на участь у конкурсі подається від імені керівника чи представника такого колективу із обов'язковим зазначенням у тексті заяви переліку учасників колективу та зазначення функціональних обов'язків кожного з учасників у рамках реалізації проєкту.

Оголошення переможців відбудеться до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Переможці перших 6 номінацій отримають по 25 тисяч гривень, а номінації «Культурна подія року» – 50 тисяч гривень.

З більш детальними умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1HFYhqwfd8rhec1FzTcqphLOtA-fY0nV37X0WuTfJ6zI/edit.

Контактний номер телефону – (032) 297 55 72 (відділ програм та проектів управління культури ЛМР).

Читайте також: Хорова капела «Дударик» презентує нову програму у Львові