На Львівщині стартувала безкоштовна програма кохлеарної імплантації для дітей з порушенням слуху

Клініку дитячої оториноларингології Центру дитячої медицини, лікарні «ОХМАТДИТ» включили у державну програму кохлеарної імплантації.

Про це повідомили в департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА.

У межах державної програми кохлеарної імплантації у Львові розпочинають набір дітей з глибоким двобічним порушенням слуху. Операції проводяться в Центрі дитячої медицини лікарні «ОХМАТДИТ». Діти віком до 3 років зможуть отримати сучасну медичну допомогу безкоштовно. Ця ініціатива покликана подарувати можливість маленьким пацієнтам розвинути слух та мовлення.

Медики відділення дитячої оториноларингології лікарні «ОХМАТДИТ» вже мають успішний досвід проведення таких операцій і продовжують співпрацю з провідними отохірургами Європи. Наразі для пацієнтів вже підготували 10 імплантів, які чекають на потребуючих дітей. Операції та подальша реабілітація будуть проводитися за найсучаснішими міжнародними стандартами у Львові.

«Ми раді повідомити, що наша клініка включена до державної програми кохлеарної імплантації. Це унікальна можливість для дітей із глибоким нейросенсорним порушенням слуху отримати допомогу найвищого рівня. Операція, налаштування імплантів та реабілітація – усе це відбуватиметься безкоштовно для наших пацієнтів», – зазначають у Центрі дитячої медицини лікарні «ОХМАТДИТ».

Програма орієнтована на малюків до 3 років, оскільки цей вік є критично важливим для розвитку слуху та мови. Батьки, які помітили проблеми зі слухом у своїх дітей, можуть звернутися за консультацією та записом на обстеження в «ОХМАТДИТ».

Запис на консультацію та обстеження через Google-форму: https://surl.li/nrjafh.

Контакти для запису на консультацію: 067 760 00 31 або (032) 236 81 55.

Адреса: м. Львів, вул. Лисенка, 31.

Читайте також: Львівські лікарі успішно видалили 7-річному хлопчику пухлину на пальці руки